Miloš Bojanić pobednik druge sezone Farme

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 26

radmila

01-07-2010 12:51h
Bravo MILOSE, neka pricaju sta god hoce, mi smo sve videli kako je bilo. Samo ljubomorne osobe mogu da pricaju nesto lose o tebi, a pametni nemaju razloga da te ogovaraju. Svako je prosao kako je zasluzio!!!
VELIKI POZDRAV, za tebe i DRAGANU, koja je trebala da bude na drugom mestu.

Nene

27-06-2010 01:59h
Eeeee Srbijo moja,sram te bilo !

sladjana

27-06-2010 02:06h
ovo je sramota i namesteno je sve!koji bi normalan covek glasao za onog ljigavca nikako mi nije jasno!ponistite farmu!!

aki

27-06-2010 13:33h
Njega su drugi učesnici vređali na jako ružan način, ali on nije reagovao i sa osmehom je sve trpeo. To je osobina koja izaziva poštovanje. Na taj način je dobio oreol žrtve, što je dovelo do toga da bude drugačiji od ostalih i bliži prosečnom gledaocu. On je simbol srpskog seoskog lukavstva, i primer kako manipulacijom doći do cilja. Bojanić je imao ozbiljan pristup i strategiju i tako je trebalo svi učesnici da nastupe jer u ovakvom rijalitiju je to u redu, pošto je to posao učesnika koji imaju cilj da se bore protiv drugih.

Tea

27-06-2010 01:33h
Sramota . znaci da Srbija i svi ostali podrzavaju laz , dvolicnost , cinicne ljude , milos je znaci dno !! dno dna kako je rekla Zorica . on mozda je kralj , kako ga drugi nazivaju ali je kralj prostacnosti . toliko da je ispao prost ma ne mogu da verujem . on je iskoristavao Minu i Draganu samo za glasove .
A sramota je i sto je Mina , pre Dragane izasla . Mina je bila definitivno moj favorit .

biljana

27-06-2010 00:44h
no coment

jelena

27-06-2010 00:55h
samo jedna rec SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dia

27-06-2010 08:20h
e srbijo sta uradi! sramota

Maja

27-06-2010 14:11h
Ja sam najiskrenije nadam da na naslovnici mog omiljenog "Storyja" neću videti sliku ovog čoveka. To bi bilo preveliko poniženje za ostale muzičke zvezde naših prostora, pre svega za Cecu i Brenu. A bilo bi poniženje i za čitaoce jer je "Story" ipak, u usporedbi sa nekim drugim magazinima, koliko-toliko elitan časopis.

Paja

27-06-2010 11:28h
Sramota za Srbiju? Ovo je cista namestaljka u reziji sase popovica!
Dele pare on i sasa!

ENA

27-06-2010 12:25h
SRAMOTA I OGNJENA RAZOCARASTE

MARKO

27-06-2010 14:13h
Na sledecoj Farmi onemogucite dijasporu da glasa.
Pobednika trebamo da biramo mi koji ovde zivimo, a ne ljudi koji su otisli tamo negdje u trku za parama.

Razocarana_novosadjanka

27-06-2010 12:48h
Sram da nas bude!!!
Ako je neko STVARNO glasao, pobedili su: ZLO, POHLEPA, MIZERIJA I GLUPOST...

Ana

27-06-2010 12:50h
grozan covek ljigavac

Mirko

27-06-2010 13:22h
Ako je Milos Bojanic svojom "borbom" na Farmi postao pobednik i uzor za ponasanje u zivotu, onda su nam moral i etika na niskom nivou. Ruzno mi je i pomisliti na to da nas narod obozava takve ljude.

Branko

27-06-2010 14:50h
Čovek je toliko nakaznog karaktera, da tu sad nema cile-mile sa donošenjem zaključka. Ako su skoro svi učesnici na njega pljuvali, zamahivali, urlali, psovali..., onda treba zaključiti šta - da su svi oni moroni? Moje mišljenje je da su svi koji idu na ovakva mesta pomereni, i da nisu elita duha i inteligencije, ali su ipak u normali. Činjenica da je onaj iz čije ruke najveći broj učesnika ne bi uzeo lek za majku kao - pobedio, sa 40% osvojenih glasova!!!, otvara jako čudna pitanja. Meni je nezamislivo da je 40% populacije glasalo za takvu osobu koja bi, slučajno zapaljena, izazvala ekološku katastrofu. To je nezamislivo, nemoguće, pa je strašno i pomisliti šta je onda Iza toga. A, ako to jeste naša stvarnost, onda je to nezamislivo strašna i ogavna činjenica!!! Ne znam šta je gore. Gledao sam samo poslednja dva dana, i osetio potrebu da Miloša Bojanića dovedem kući (u podrum), i preobratim ga u normalnog čoveka (smešnp, znam). Naravno da to ne bih uradio, jer bih se ispovraćao i po sebi i po njemu, i odustao pre početka lekcije. Dakle, jedna od najvećih ljigavština koja je hodala planetom zemljom. Ja nemam puno bolje mišljenje ni o onoj kratkopodšišanoj veštak-blond baletskoj praznini koja je 3-ća, a vi kako hoćete, ali, pohotni balkanci će rado glasati za takve. Ne znam koji mrakovi od umova mogu da glasaju za miloša bojanića! Dobro kaže čovek, ili je to jako utešno misliti - NAMEŠTALJKA!!!

Rozmarin Rouz

27-06-2010 15:27h
Nisam ni pratila Farmu, ali me je stvarno sramota sto je ovaj covek pobedio. Srbijo, zemljo seljaka, stidi se!

ruzika

27-06-2010 15:44h
Drago mi je da su se Srbi bar jednom složili i izabrali našeg čoveka, iz naroda.Za mene je on ERA iz naših narodnih pripovetaka,mudar i lukav ali ne nasilan.Dobro se namučio i oznojio za taj novac.Nije heklao, nije se nalivao alkoholom, nije naletao fizički na farmere.Oni nisu umeli da se nosi sa njim jer ne umeju konfliktne situacije da rešavaju na duhovit način.Da su to umeli ili,bar pokušali ovo bi stvarno bio nevidjen šou.Naš narod je poznat po pošalicama,duhovotim, britkim odgovorima.Pošto su svi umišljene VIP ličnosti, sujeta ih je zarobila.

svetlana

27-06-2010 16:03h
odbijam da poverujem da je pobedio zahvaljujuci glasovima publike...u tom slucaju se selim u kongo...gde bi se svakako organizovalo takmicenje samana i vraceva "Isterajte necastivog iz Milosa Bojanica"...ali ne u Emotion produkciji...
sad ozbiljno, vrlo porazavajuca cinjenica da je ovakav koncept rijalitija (gde se cuje pun glas naroda a ne nekih strucnjaka) pokazuje u punom svetlu RISE OF STUPIDITY u zemlji nam Srbiji.

IVANA

27-06-2010 15:53h
BRAVO MILOSE LEGENDO

Ana

27-06-2010 16:12h
jedana stara poslovica glasi:"daj boze da srbi sloze",nazalost jedan matorac je uzeo nagradu,koja mu verovatno nije potrebna,ali ako odbije sve tuzbe koje ce morati da isplati,nece mu ostati ni za "kiflu"..da je prevrtljivac dokazao je nekoliko puto,ali VIDECEMO DA LI CE NAGRADU DA PODELI SA MINOM,TAKO JE REKAO!

svetlana

27-06-2010 16:30h
Srbijo,stidi se, glasala si za Velikog Srbina koji ni OCE NAS ne zna da ocita,VELIKI VERNIK...laze,pljuje,izigrava zrtvu,ogovara svoju snagu,Mina naivka,nadam se da je videla koliko je njen bracala voli,pih,SRAMOTA....NEKA SE ZAPITA SVAKO KO JE I JEDAN GLAS POSLAO ZA MILOSA..KOME I CEMU?

Makedonka

27-06-2010 18:44h
Naj golemiot sram za SRBIJA....mnogu mi e zal.

Milka

28-06-2010 00:27h
Muka mi je od ovakvih negativnih kopentara upuceni Milosu Bojanicu.Komentari dali je moguce da je Milos olicenje Srbije?pa jeste ,bolje da se ugledaju na Milosa koji je svojim mukotrpnim radom sve steko a nije dobio vucarajuci se od VB,trijumf operacije i farme,kao Dragan Marinkovic i na taj nacin zaradio pare koje nezna da cuva nego trosi na alkohol i drogu.Da mozda treba omladina da se ugleda na Macu ili Fircija koje ni ker nema zasta da ih ujede.Pravog coveka su izabrali za pobednika,cestitam ti Milose.

miroslav

28-06-2010 11:37h
Jezivo

teodora lazic

10-07-2010 07:53h
milose nisi zasluzio da pobedis
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: