Ljubav je delio kao besplatne ulaznice svog pozorišta

Njegove ćerke uvek su bile uz njega, kao obezbeđenje nekog cara: Glumac i suprug Slobode Mićalović dirljivim govorom zauvek se oprostio od Dragana Mićalovića

0

Porodica poznatog glumca oprostila se od Dragana Mićalovića danas na beogradskom groblju Lešće.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Pre dva dana domaću javnost potresla je vest o smrti poznatog srpskog glumca Dragana Mićalovića, oca glumica Slobode i Dragane Mićalović koje su neutešne zbog velikog gubitka.

 

Neizmerna tuga u porodici Mićalović: Preminuo Dragan Mićalović

 

One su se dirljivim i emotivnim rečima koje su rasplakale naciju oprostile od svog oca putem društvenih mreža, a danas su svog oca u prisustvu članova porodice, prijatelja i mnogobrojnih kolega ispratile na večni počinak.

Posmrtni govor o karijeri i životu glumca Dragana Mićalovića, po završetku opela, održao je njegov zet Vojin Ćetković, suprug Slobode Mićalović:

 

 

Nastavak teksta i govor pročitajte na sledećoj strani..

 

foto: Instagram/printscreen

Osobina zbog koje sam mu se uvek divio je dostojanatvo. Tesko je biti glumac u Srbiji, sačuvati svoje dostojanstvo, obraz, dostojanstvo svoje porodice. Bio je najvoljeniji otac kojeg sam poznavao. Njegove ćerke uvek su bile uz njega, kao obezbeđenje nekog cara. Ljubav je delio kao besplatne ulaznice svog pozorišta. Voleo ga je svako ko ga je poznavao bar i minut. Gledao sam dok ga je Boba držala za ruku i rekla mu je ljubeći ga u čelo: "Putuj andjele moj i ne brini, bice sve u redu. Ugasi se svetlo, spusti se zavesa, nastade muk.

makonda-tracker