Sergej Ćetković: Ćerkica Lola je životna nagrada (ceo tekst)

1
Pevač Sergej Ćetković i njegova supruga Kristina prošle nedelje ostvarili su najveći san kada im je Dom za nezbrinutu decu Mladost u Bjeloj odobrio usvajanje devojčice kojoj je presrećna mama izabrala ime
foto: Aleksandar Jaredić
foto: Aleksandar Jaredić

Posle dvanaest godina harmonične bračne zajednice, dom pop pevača Sergeja Ćetkovića i njegove životne saputnice Kristine, ispunila je najlepša pesma - smeh i plač malene devojčice Lole. Petomesečna beba kojoj je muzičareva izabranica nadenula ime, u zagrljaju svojih roditelja došla je u njihov stan u Podgorici pre nekoliko dana, a u sredu će sa njima stići u Beograd gde će u narednom periodu boraviti mnogo češće nego u Crnoj Gori.

Popularni pevač je, kako Story ekskluzivno saznaje, isprva želeo da usvoji dečaka mlađeg od godinu dana, pa se u Dom za nezbrinutu decu Mladost u Bijeloj u Crnoj Gori prijavio za usvajanje pre godinu i po dana. Međutim zbog komplikovane procedure zahtev bračnog para Ćetković nije odobren, pa su presrećni supružnici dobili devojčicu koja njihov život nije učinila ništa manje bajkovitim. Ponesen najnežnijim emocijama u znak zahvalnosti Domu u Bjeloj, talentovani muzičar odlučio je da ceo prihod od svog novog albuma pokloni upravo toj ustanovi.

Iako su se odlučili na plemeniti čin usvajanja, Kristina i Sergej nisu odustali od biološkog potomstva, te tako i dalje planiraju da dobiju naslednike koje će voleti podjednako koliko i petomesečnu Lolu.

- Nadam se da ću, Bogu hvala, decu vaspitavati kao što su mene moji roditelji. Učiću ih da je u životu najbitnije poštovanje, a ako ga nemaš prema roditeljima, nećeš ga imati ni prema kome. Sa mališanima treba graditi dobar odnos, ali mora se znati ko su roditelji, a ko deca. Bitno je da nauče šta mogu da kažu ocu, a šta majci i kojim tonom se govori sa starijima. Detetu ne bih zabranio da se bavi mojim pozivom, jer neki roditelji upisuju svoje mališane na više različitih aktivnosti i na kraju oni nisu uspešni ni u jednoj. Biću uz svoju decu koju god profesiju da izaberu ukoliko je to ispravno i pošteno zanimanje. Sankcionisaću im samo loše životne odluke - otkrio je svojevremeno Sergej za Story.

Inače, potomstvo je jedino što je falilo pevaču i njegovoj životnoj saputnici da budu potpuno srećni. Osmesi zadovoljstva ne silaze sa njihovih lica jer je preslatka Lola za samo nekoliko dana otkrila bračnim partnerima sve čari roditeljstva. Ipak, pevač još nije raspoložen da svoju radost deli sa medijima i za sada odbija da govori o tome.

- Sergej ne daje izjave o privatnom životu - saopšteno je iz pevačeve PR službe, a ni njegov producent i menadžer Dragan Popović nije bio voljan da otkrije koliko se život njegovog saradnika promenio nabolje.

- Tema usvajanja deo je Sergejeve duboke intime i zato mu sva pitanja tim povodom možete postaviti na promociji albuma - rekao je Dragan. Ipak, niko od Sergejevih prijatelja i saradnika ne poriče da je njegovo lice poslednjih dana ozareno najlepšim osmehom, te da ga je uloga oca preporodila. Uprkos silnoj ljubavi koja ga više od decenije spaja sa voljenom izabranicom, i Kristina i Sergej grčevito su se godinama borili za naslednike, pa je malena Lola kao dar od Boga i najlepša nagrada za njihovu idiličnu bračnu luku.

Nikola Rumenić

makonda-tracker