Lana Tomić i Darko Mađarovski: Svečanost u ime ljubavi

Na venčanju tenisera Darka Mađarovskog i bivše odbojkašice Crvene zvezde Lane Tomić, kumovi su bili teniser Janko Tipsarević i njegova izabranica, voditeljka Biljana Šešević
5
1 / 4 Foto: Privatna Arhiva

Naš dvadesetsedmogodišnji teniser, talentovani Darko Mađarovski, zakleo se u nedelju 13. juna na vernost svojoj izabranici i vršnjakinji, bivšoj odbojkašici Crvene zvezde Lani Tomić. Nekadašnjem igraču srpske teniske reprezentacije i sparing partneru teniserke Jelene Janković, na venčanju je kumovao njegov najbolji drug iz detinjstva i kolega sa zelenog terena Janko Tipsarević sa svojom izabranicom Biljanom Šešević. Naime, samo nekoliko nedelja pre nego što će i sam izgovoriti sudbonosno da svojoj voljenoj, Janko je doputovao u srpsku prestonicu da bi kumovao momku koji će tu ulogu preuzeti na njegovoj svadbi. Darko i Janko su dugogodišnji prijatelji, a na venčanju su se odlično zabavili u ambijentu kluba S u Jakovu. Inače, Lana i Darko su bili u vezi punih deset godina, a njena kuma bila je odbojkašica Ivana Manojlović, supruga rukometnog reprezentativca Nikole Manojlovića i ćerka Aleksandra Boričića, predsednika Odbojkaškog saveza Srbije.

- Nakon venčanja u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, napravili smo svadbene fotografije na Kalemegdanu, a potom smo se preselili u Jakovo. U prelepom ambijentu kluba S bilo je oko 250 zvanica i budući da je temperatura bila veoma visoka, nakon građanskog venčanja i ručka rashladili smo se u bazenu – prenosi utiske sa venčanja presrećni mladoženja i otkiva da će za nekoliko nedelja na ludi kamen stati i njegov kum Janko Tipsarević.

- Nas dvojica smo najbolji drugovi od dvanaeste godine, a Janko je, iako pretrpan obavezama pred Vimbldon, doputovao u Beograd samo da bi kumovao na mom venčanju, što ću i ja učiniti na njegovom početkom jula. Zbog priprema za turnir u Engleskoj, Jelena Janković i mnogi drugi naši poznati teniseri i moji prijatelji, nisu bili u mogućnosti da prisustvuju svadbi – kaže Darko koji je unikatne burme za svoju dragu i sebe naručio u Zlatari Gojković, a njih dvoje odabrali su i adekvatne odevene kombinacije za najsvečaniji dan u svom životu.

- Nas dvoje smo u vezi čitavu deceniju. Pošto smo odlučili da svoju ljubav krunišemo brakom, želimo da neko vreme uživamo u njemu pre nego što se odlučimo za potomstvo koje svakako priželjkujemo. Na medeni mesec, najverovatnije će to biti neka egzotična destinacija, ići ćemo malo kasnije jer to zbog obaveza trenutno nismo u mogućnosti – zaključuje mladoženja.

Nikola Rumenić

makonda-tracker