Lepa Brena: Spremna sam za operaciju (ceo tekst)

1
Folk diva Lepa Brena za Story otkriva da će se uskoro podvrgnuti hirurškom otklanjanju ciste sa levog jajnika, a zbog tromboze koju je imala pre šest godina mora da prođe ozbiljne lekarske analize
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Folk diva Lepa Brena uskoro će, kako Story ekskluzivno saznaje, morati na operaciju koja će najverovatnije biti obavljena na Ginekološko-akušerskoj klinici u Višegradskoj ulici. Slavna pevačica ovih dana obavila je pripremne preglede, a tim vrhunskih medicinskih stručnjaka brine o tome da sve protekne u najboljem redu.

- Dobro sam - otkriva Brena potvrđujući naša saznanja, i objašnjava zbog čega iščekuje poziv u GAK, kako bi se podvrgla operaciji.

- Moram da operišem cistu na levom jajniku, a pošto sam 2004. godine imala trombozu, to je zahtevalo dosta priprema. Ipak, do sada smo sve završili i spremna sam za odlazak na operaciju - rekla je u izjavi za Story zvezda koja punih dvadeset devet godina na balkanskoj estradnoj sceni sija punim sjajem. U intervjuu koji je dala za naš list, folk diva je otvoreno pričala i o tome kako se suočila sa problemom koji joj je izazvao tromb u krvnim sudovima ruke.

- Kada se čovek jednom susretne sa bolešću, shvati da je zdravlje bitnije od svih materijalnih želja. Sada su mi najvažniji psihički mir, zdrav način života i umerenost u svemu, što i čini moju terapiju – objasnila je Brena.

Ona će se nakon operacije posvetiti radu na maksi singlu koji bi do kraja godine trebalo da ugleda svetlost dana. Na njemu će raditi tim najpoznatijih autora, a neka od imena koja se spominju na listi potencijalnih Breninih saradnika su i Dino Merlin, Hari Varešanović, Aleksandra Milutinović, Goran Bregović i mnogi drugi. Šarmantna pevačica preko leta će se i odmarati, a jedna od destinacija na koju odlazi jeste i Novi Vinodolski u kojem često uživa sa suprugom Slobodanom Živojinovićem i sinovima Viktorom, Stefanom i Filipom.

Nikola Rumenić

makonda-tracker