Potresna ispovest

Mračno sećanje je još uvek progoni kada se pojavi na snimanju: Poznata manekenka otkrila strašne detalje iz prošlosti (FOTO)

0

Lepa manekenka progovorila je o trenucima o kojima nikada ranije nije i otkrila strašnu tajnu iz prošlosti. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Plus sajz manekenka, koja je srušila sve tabue o industriji mode, nedavno je progovorila o teškom periodu koji je ostavio velike posledice na njen život. Ešli Grejem, devojka koju svi pamte kao nasmejanu i energičnu osobu, otkrila je detalje o svojoj prošlosti o kojima do sada nije govorila.

 

Lepota koja pomera granice: Ona ima 89 kilograma, uspešnu manekensku karijeru i o njoj sanjaju svi muškarci (FOTO)

 

Naime, lepa manekenka je preživela seksualno uznemiravanje na početku svoje karijere, a ovaj događaj je još uvek proganja.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Profimedia

 

Desio se taj incident kada sam bila na setu za posao u svojoj 17 godini. Nikome nisam ispričala ovu priču, ali tu se našao asistent fotografije koji je delovao zainteresovano za mene", započela je Ešli svoju potresnu ispovest.

Ona je utrla put svim krupnijim ženama: Zbog viška kilograma je prolazila kroz torturu a danas diktira trendove i svet je OBOŽAVA (FOTO)

 

 

Bio je u fazonu: "Hej, dođi ovamo" i ovukao me je u plakar. Mislila sam da želi da mi pokaže nešto. Međutim, on me je povukao i izvadio svoj penis. Rekao mi je: "Zgrabi ga". Odgovorila sam mu: "Ne, to je odvratno". Poludela sam. Hvala Bogu da sam bila bliže vratima, pa sam pobegla napolje", ispričala je Ešli za Hafington post.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

foto: Profimedia

 

Poznati model, sada već u svojoj 29-oj godini kaže da je nedavno videla istog muškarca na setu, ali da nije nikome rekla šta joj se dogodilo jer se nadala da se u međuvremenu promenio.

 

Videla sam ga na poslu od tada. Znala sam i devojku sa kojom se zabavlja, ali joj ništa nisam rekla jer je u meni postojao glas koji je govorio: Možda se promenio. Bila sam veoma mlada. Ali od tog incidenta obećala sam sebi da neću dozvoliti nikome da manipuliše sa mnom. Tako da svaka moja fotografija koju vidite nastala je upravo zato jer sam želela da je snimim", rekla je Ešli.

Momci su je ostavljali, vršnjaci nazivali pogrdnim imenima, a danas je supermodel: Nažalost, svako dete će proći kroz to (FOTO)

 

 

Grejem je ispirisala mnoge mlade dame da se osećaju dobro u svojoj koži i da prihvate ono što imaju.

Mrzela sam svoje telo i dalje postoje dani kada se osećam kao da je svetu došao kraj jer mogu da osetim kako mi se stomak preliva iz pantalona. Ipak, na kraju dana, znam da smo svi u tome zajedno", rekla je Ešli.

makonda-tracker