Melina i Haris Džinović: Porodična idila u Kanu

Slavni pevač Haris Džinović i njegova supruga Melina nedavno su sa svojim mališanima Đinom i Kanom proveli sedam čarobnih dana na Azurnoj obali
0
1 / 6 Foto: Privatna Arhiva

S obzirom na to da je poznat kao veliki hedonista koji sebi i svojoj porodici ispunjava sve kaprice, pedesetosmogodišnji pevač Haris Džinović oduvek ističe da najlepše trenutke sa najmilijima provodi na putovanjima. Početkom juna, čuveni umetnik se sa dvadesetdevetogodišnjom suprugom Melinom i njihovom decom, sedmogodišnjom Đinom i godinu dana mlađim Kanom, uputio ka Azurnoj obali gde već godinama provode divna letovanja. Iako je pre nekoliko meseci otvorila modni atelje Hamel u Beogradu gde prodaje svoje ekskluzivne kreacije, izabranica slavnog pevača ostavila je sve obaveze sa strane i uputila se sa svojim voljenim i njihovim naslednicima na sedmodnevnu porodičnu avanturu. Budući da je Haris dugo živeo u Kanu i tamo stekao brojne prijatelje, ovo mondensko letovanje slavni pevač i članovi njegove familije doživljavaju kao mirnu oazu gde im je zagarantovan savršen predah.

- Svaki put kada odem u Kan, evociram lepe uspomene. Boravak u Francuskoj mojoj porodici predstavlja veliko zadovoljstvo, a posebno mi je drago što su deca istinski uživala. Po prirodi sam hedonista pa sam takav način života preneo na svoju ćerku i sina koji obožavaju odlaske na more. Već su naučili da plivaju i sami odlaze na obližnju plažu - priča muzičar koji sa porodicom planira da otputuje na dvomesečni odmor na jadransku, a potom ponovo na Azurnu obalu.

- Kao i prošle godine i ovog leta oko mesec dana provešćemo u Bečićima, a nakon toga zaputićemo se na Hvar. Obožavam leta na Jadranu, ali radujem se i ponovnom odlasku u Kan krajem avgusta, gde je u to vreme najlepše jer nema mnogo turista. Dogovorila sam se sa Harisom da tokom letovanja izdvojim dva dana za dolazak u Beograd kako bih organizovala modnu reviju koju planiram u oktobru. Ipak, ako to ne budem uspela za tako kratko vreme, reviju ću odložiti za neki drugi period jer želim da moje prvo takvo pojavljivanje u javnosti bude perfektno – kaže Melina koja je supruga tri dana ostavila samog u Kanu i sa mališanima otputovala u Pariz.

- Iako imamo stan u Parizu, čini mi se da ja više volim da idem tamo nego Haris. Moja rođena sestra Emina trenutno u francuskoj prestonici živi i uči jezik, pa smo deca i ja s njom proveli divne zajedničke trenutke. Naknadno je i ona s nama došla u Kan, gde smo uživali u fantastičnom vikendu – prepričava mlada dizajnerka koja uzbuđeno iščekuje da njena ćerkica Đina krene u prvi razred francuske osnovne škole u Beogradu.

- Iako volimo da uživamo, Haris i ja to nikada ne stavljamo ispred dečjih potreba, a kako nam Đinica u septembru postaje đak prvak, želimo da učestvujemo u njenim pripremama za školu – kaže Melina.

Ksenija Konić

makonda-tracker