ne priča o tome

Meni je najbitnije da se sačuva suština: Aleksandar Radojičić otkrio detalje svog ljubavnog života (FOTO)

0

Svojom harizmom pokupio je simpatije cele nacije, a njeno srce je ukrao...

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Mladi srpski glumac Aleksandar Radojičić, poznat kao Balerina iz filma Montvideo, već više od godinu dana je u ljubavi sa mladom manekenkom Cecom Živojinović.

 

Vlado Georgijev: Ja zaboravio da mi je rođendan (FOTO)

 

Aleksandar veoma retko objavi poneku fotografiju sa njom, dok je Ceca veoma ažurna kada su zajdničke fotografije u pitanju!

Glumac je do sada izbegavao odgovore na pitanja o privatnom životu, a ovom prilikom otkrio je koji detalj njegove ljubavi sa zgodnom manekenkom..

 

Nastvak teksta pročitajte na sledećoj strani...

 

A post shared by Ceca Zivojinovic (@cecazivojinovic) on

 

Nije da ja to krijem, samo ne pričam previše o tome. Uživam u životu. E, sada da li je život Instagram, mislim da nije. Neke stvari izbacujem na Instagramu. Na mnoge momente sa ćerkicom sam ponosan, pa ih postavljam na Instagram. A nikada mi nisu smetale fotografije koje Ceca objavljuje. Meni je najbitnije da se sačuva suština, a to da li ću da postavim sliku neće ništa bitnije promeniti - kaže glumac i dodaje:

 

A post shared by Ceca Zivojinovic (@cecazivojinovic) on

Naravno da promovišem ljubav u svakom smislu. Ljubav prema detetu, ljubav prema prijatelju, prema devojci. Ne stidim se tih stvari. Ali ne volim mnogo da pričam o svojoj vezi, jer onda tu dolazi mnogo pitanja: da li su još zajedno, kako im je u vezi i slično. To je nebitno. Te stvari su promenljive, a onda skrećemo sa neke suštine - rekao je Radojičić.

makonda-tracker