oduševljena balkanskom zvezdom

Kako je Hari Mata Hari šarmirao lepu Dilaru Juzer (FOTO)

0

Dilara ne krije oduševljenje i Hari Mata Hari zvanično je i prvi umetnik sa naših prostora kojeg ekipa serije "Elif " prati na popularnoj društvenoj mreži... 

foto: Promo
foto: Promo

Popularna turska glumica Dilara Juzer koju gledaoci prate u seriji "Elif " važi za omiljenog lika u našem regionu, ali ona se oduševila balkanskom zvezdom Hari Mata Harijem.

foto: Promo

Kako je nedavno ekipa serije "Elif" boravila u Bosni i družila se sa Harijem na koncertu ostali su svi očarani njegovim glasom i harizmom. Članovi ekipe po povratak u Istanbul prenela je utiske druženja sa popularnim pevačem. Turska glumica zahvaljujući društvenoj mreži instagram stupila je u kontakt sa našom zvezdom.

foto: Promo

Dilara ne krije oduševljenje i on je zvanično i prvi umetnik sa naših prostora kojeg ekipa serije "Elif " prati na popularnoj društvenoj mreži. Koliko je Hari ostavio utisak na glumce dovoljno govori i podatak da bi scenaristi voleli da ga vide u novom serijalu popularne serije kao specijalnog gosta, a možda Hari Mata Hari iznenadi svoje fanove i snimi sa nekom lepom turskom glumicom i novi spot.

makonda-tracker