mali rituali

Rodila je bliznakinje, izgleda kao top model i ne odriče se hrane: Lepa Asi otkriva svoje najveće zadovoljstvo (FOTO)

0

Lepa glumica Tuba Bujukustun i dalje pleni svojom savršenom figurom. Iako nikada se nije odrekla svojih malih zadovoljstava. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Turska glumica Tuba Bujukustun (35), koju smo upoznali kao dostojanstvenu Asi u istoimenoj seriji a sada je gledamo u ulozi borbene Elif Denizer u "Ljubavi i novcu", prava je lepotica i odlična umetnica.


ZAPREPASTILA JAVNOST: Evo zašto je lepa turska glumica Tuba Bujukustun odsekla kosu (FOTO)

 

Mama danas petogodišnjih bliznakinja Maje i Toprak, koje je dobila u braku s kolegom Onurom Sajlakom, izgleda tanušno poput tinejdžerke, piše Lepa & srećna. 

 

Čovek bi rekao da ne jede ništa osim celerovog lista. Ali uopšte nije tako!

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

 

A post shared by Tuba Büyüküstün (@tubabustun) on

 

Ferzan Ozpetek, redtelj filma "Crveni Istanbul" (gde joj je partner bio Halit Ergenč, sultan Sulejman iz "Sulejmana Veličanstvenog"), koji inače godinama živi i radi u Italiji, s Tubom se prvi put sreo na snimanju. A na konferenciji za štampu nakon završetka filma o lepoj glumici je rekao sledeće:

Tuba je čudo po pitanju hrane. Jede kao pravi kamiondžija: masno i slasno."

Tuba Bujukustun ima omiljeni omlet: Više nikada nećete spremati jaja na klasičan način

 

Glumica s porodicom živi povučeno, daleko od očiju medija i javnosti (mrzi, kaže, da daje intervjue), pa malo ko zna da joj je najveće zadovoljstvo da jutarnju kafu pije dok je šeta sa svojim psima, da obožava doručak van kuće, da je veliki ljubitelj pilava i uopšte jela s pirinčem, ali ne zna da skuva ništa izuzev turskog omleta (menemena).

 

Piše: Milena Ranisavljević

 

makonda-tracker