Strašno

Automobil kojim se vozio Emir Kusturica sleteo sa puta: Novi detalji udesa sa obilaznice kod Ljiga

0

Na putu Beograd - Čačak, noćas oko 23 sata automobil u kojem se vozio reditelj Emir Kusturica, a kojim je upravljao vozač Vićentije Savić sleteo je sa puta. Vićentije je zadržan na lečenju na Odeljenju opšte hirurgije i ima prelom ključne kosti...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Emir Kusturica bio je na mestu suvozača, a i on i vozač Vićentije Savić (67) povređeni su u udesu, koji se, prema prvim, nezvaničnim informacijama, dogodio na novoj obilaznici oko Ljiga. Pošto je zadobio lakše povrede, piše Kurir, posle pregleda produžio je za Beograd. Kusturica je pušten na kućno lečenje. Nesreća se dogodila oko 23 sata, kada je automobil sleteo s puta.

 

Emir Kusturica: Život nije šala

 

Još uvek nisu poznati razlozi zbog kojih je vozač izgubio kontrolu nad volanom. Vićentije Savić zadržan je na lečenju na Odeljenju opšte hirurgije i ima prelom ključne kosti. Iako se prvobitno pojavila informacija da su nakon ukazane prve pomoći, na licu mesta, putnici upućeni su na dalju dijagnostiku u Urgentni centar Opšte bolnice u Valjevu, oni tamo nisu bili. Reditelj i Vićentije nisu bili uopšte u bolnici, već su odmah, sa lica mesta hitno prevezeni za Beograd.

foto: Aleksandar Jovanović

Portparolka beogradske Hitne pomoći Nada Macura rekla je za beogradske medije da su u Urgentni centar reditelj i Vićentije prevezeni nekim ličnim prevozom, jer Hitna pomoć nije slala vozilo na teren povodom ovog slučaja. Još nema informacija u kom stanju se nalazi Emir Kusturica, kao ni vozač za koga se sumnja da je izazvao nesreću.

makonda-tracker