Poslušajte novu pesmu Halida Bešlića i Danijele Martinović

0
Duetska pesma Zarobljenik uspomena koju su pre dvadesetak dana snimili Halid Bešlić i Danijela Martinović od danas može da se čuje na vodećim radio stanicama u regionu. Bešlića pored poslovinh upeha očekuje i porodično slavlje jer mu se u subotu ženi sin Dino.
Foto: Luka Šarac
Foto: Luka Šarac

Pesma je snimljena na inicijativu šarmantne pevačice Danijele Martinović, supruge Petra Graše. Čuveni kralj sevdalinki Halid Bešlić je sa osmehom na licu prihvatio poziv za saradnju jer je bio oduševljen pesmom koju potpisuju Fahrudin Pecikoza, Enes Tvrtković i Petar Grašo. Muzički znalci pesmi Zarobljenik uspomena predviđaju veliki uspeh, dok publika očekuje da vidi i adekvatan video materijal.

Pored poslovnih uspeha Bešlić niže i privatne, pa se tako uveliko priprema za svadbu svog sina Dina kojii će se u subotu venčati sa svojom izabranicom Mahirom Svrakom. Na veselju Halidovog sina očekuje se više od 400 zvanica. Očekuje se dolazak Harisa Džinovića, Osmana Hadžića, Saše Matića, Nikole Rokvića i mnogih drugih prijatelja porodice Bešlić.

 

Danilo Mašojević

 

Poslušajte pesmu Halida Bešlića i Danijele Martinović Zarobljenik uspomena

 

makonda-tracker