Boris Isaković povređen u eksploziji

0
Glumac Boris Isaković povređen je jutros oko 08:30 časova u novosadskom Novom Naselju kada je krenuo svojim automobilom na probu predstave u Beograd

Glumac, kako se navodi ima povrede u predelu grudi i stomaka, a portparolka Kliničkog centra Vojvodine Gordana Umićević rekla je da je Isaković ima lakše povrede i da nije životno ugrožen.

- Boris Isaković je svestan i komunikativan, a trenutno je u operacionoj sali i hirurzi treba da izvade tri šrapnela koja su se zadržala u telu - rekla je Umićević agenciji Beta.

Isakovićeva supruga Jasna Đuričić izjavila da je do nesreće došlo kada je njen muž svojim starim kolima krenuo u Beograd na probu predstave, a portparolka novosadske policije Mileva Tošić potvrdila je da je eksploziju izazvala eksplozivna naprava koja je bila postavljena ispod automobila marke Saab koji je u vlasništvu glumca.

Boris Isaković rođen je 1966. godine u Novom Sadu, a završio je Akademiju umetnosti u klasi profesora Bore Draškovića. Bio je stalni član Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu gde je jedno vreme bio i direktor drame. Od 2000. godine samostalni je umetnik, a radi i kao profesor glume na Akademiji umetnosti u Novom Sadu.

makonda-tracker