OBLINE SU PONOVO U MODI

Mršavice više nisu in: Ovog leta na plaži uživaćete u nešto drugačijem prizoru

0

Svake godine pre početka bikini sezone devojke provode sate i sate u teretani kako bi svoja tela dovele do savršenstva, ipak , sada neće morati da brinu...

foto: profimedia
foto: profimedia

Poznata džepna venera Eva Longorija probila je led na plažama kalifornije kada je u minijaturnom bikiniju pokazala svu raskoš svog tela. Pločice i izvajani mišići nisu ono što se može kod nje primetiti, ali samopuzdanje i seksepil svakako jesu.

 

Zaobljen stomačić  koji ima ova lepotica mnogi smatraju seksepilnijim od zategnutih mišića. Uz preplanuli ten, Eva je privukla pažnju svih posetilaca, a pogledi jačeg pola nisu izostali

 

Ostatak teksta pročitajte na sledećoj strani...

 

Poznata rijaliti zvezda Kim Kardašijan još davnih dana pokazala je da ne spada u red mršavica već da je ponosna na svoje telo koje, za neke, ima čak i previše oblina.

 

foto: profimedia

 

Ipak, upravo zbog takve građe i propagiranja iste, mnoge devojke su se oslobodile kompleksa koje su imale zbog modela sa naslovnica. Uz parolu više je bolje, Kim donosi revoluciju poslednjih godina, a devojke širom sveta rado su se priključile ovom trendu.
 

Pročitajte više na sledećoj strani...

 

 

 

Supruga popularnog fudbalera Vejna Runija često je meta britanskih medija. Njena nonšalantnost oduševila je javnost.  Kolin Runi  pokazala je da nakon tri porođaja ponosno pokazuje svoje telo na plaži. Stomačić i nepravilnosti na koži kao što su strije ne opterećuju ovu šarmantnu mamu.

 

foto: profimedia

Naprotiv, garderobom i bikinijem se strudi da ih naglasi a ujedno pokaže da svako treba da uživa u svom telu bez kompleksa i ustručavanja. Upravo zbog toga, Vejn ne štedi komplimente kada je njegova supruga u pitanju, a nedavno je rekao kako je smatra najseksepilnijom ženom na svetu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker