prisetila se detinjstva

Možete li da je prepoznate? Devojčica sa fotografije danas ima 57 godina i važi za jednu od najmudrijih dama naše javne scene

0

Devojčica sa slike danas ima 57 godina, izgleda fantastično, a njene objave na društvenim mrežama skreću pažnju javnosti svakodnevno.

foto: Instagram/@mirjanabobic
foto: Instagram/@mirjanabobic

U pitanju je književnica i nekadašnje TV lice, Mirjana Bobić Mojsilović. Ona je podelila fotografiju iz ranog detinjstva, a njeni pratioci su zaključili da je dete sa slike izraslo u mudru ženu.

 

Izričito ne filterima i fotošopu, jer u ŠESTOJ deceniji njeno telo NEMA mane: Ovako Mirjana Bobić Mojsilović izgleda u bikiniju (FOTO)
 

Podsećamo, Mirjana, koja je aktivan korisnik društvenih mreža,  pre nekoliko dana oduševila je Srbiju kada je podelila fotografiju sa čistacem ulica, koji završava fakultet.

 

Mirjana Bobić Mojsilović: Ko nije patio, nije ni živeo

- Moj drug Arsa koji završava ekonomiju. Kaže , mnogo mi znači kad Vas slušam, jer mene u mojoj okolini svi zavitlavaju da džabe učim. ARSA citira dr Vladetu Jerotića, i čisti ulice na Vračaru. ARSO, rekla sam, nek svet priča šta hoće, a ti idi svojim putem. Arsa ima jos 3 ispita do kraja - napisala je Mirjana uz fotografiju koja je oduševila javnost.

 

makonda-tracker