Nataša Bekvalac: Spot za Dve u meni

Spot Nataše Bekvalac za pesmu Dve u meni koja najavljuje pevačicin novi album, biće premijerno emitovan u sredu u jutarnjem program televizije Pink.
2
1 / 3

Spot u kojem se pored Nataše pojavljuje i njena sestra Kristina, snimljen je u Emotionovom studiju u Košutnjaku u režiji Slavoljuba Živanovića Zlog.

Zbog velikog uspeha singla Dve u meni koji je Nataša premijerno izvela na finalu Velikog Brata, ona i njena produkcija Showmaster odlučili su da publici poklone i spot za ovu pesmu. Budući da je pomenuto izvođenje pesme obeležilo Natašino jahanje mehaničkog bika, producenti su odlučili da ovaj moment zabeleže i u samom spotu.

Novi album Nataše Bekvalac izaći će sredinom septembra. Do tada će Nataša snimiti još dva spota. Iako je prvobitno izlazak albuma najavljivan za proleće, zbog Natašinog gustog rasporeda i već zakazanih nastupa, ali i želje da se malo odmori sa porodicom, publika će nove pesme čuti na jesen.

- Kada sam pogledala svoj raspored i shvatila da zbog već zakazanih nastupa neću imati dovoljno vremena da publici kako dolikuje predstavim nove pesme, rešila sam da pomerim izlazak albuma za jesen. Na novim pesmama sam radila veoma dugo i svi koji su imali prilike da ih čuju tvrde da je ovo moj najbolji album do sada. Zato mislim da zaslužuje i najbolju promociju koju smo Showmaster i ja već sada zakazali za 25. septembar, dan kada ću napuniti 30 godina. Biće to u svakom smislu moj dan! – najavljuje Nataša.

makonda-tracker