Obnažene fotografije Helen Miren

Oskarovka Helen Miren slikala se gola u kadi za magazin New York čime je, osim reklame za svoj novi film, pokazala svetu koliko dobro izgleda za svoje godine
2
1 / 4 Foto: New York Magazine

Engleska glumica ruskog porekla Helen Miren, 30. juna imaće premijeru filma Love Ranch u kojem igra rolu žene koja je sa svojim suprugom u Nevadi osnovala prvu američku legalnu javnu kuću. Svesna kolika je važnost ove teme i zalažući se svim srcem za legalizaciju prostitucije zarad zaštite zdravlja seksualnih radnica, slavna glumica odlučila je da pomalo šokantno skrene pažnju na problem – pozirala je naga poznatnom nemačkom modnom fotografu i umetniku Jorgenu Teleru, koji ju za ovu priliku smestio u starinsku kadu.

- I dalje sam dobra devojka. Međutim, loše devojke su te koje idu kud god zažele, a ja bih volela da sam makar malo nevaljala. Zapravo, s godinama koje mi daju zrelost poput vina, ljudi kao da su zaboravili da sam ikada bila pomalo ozloglašena – izjavila je višestruko nagrađivana glumica, koja u smelosti Madone i seksepilu i lepoti mladih zvezda poput Majli Sajrus, Skarlet Johanson i Lejdi Gage, vidi svoje naslednice.

Vera Rakić

makonda-tracker