Sergej Ćetković: Ćerkica Lola je životna nagrada

11
Pevač Sergej Ćetković i njegova supruga Kristina prošle nedelje ostvarili su najveći san kada im je Dom za nezbrinutu decu Mladost u Bjeloj odobrio usvajanje devojčice kojoj je presrećna mama izabrala ime
Foto: Story arhiva
Foto: Story arhiva

Posle dvanaest godina harmonične bračne zajednice, dom pop pevača Sergeja Ćetkovića i njegove životne saputnice Kristine, ispunila je najlepša pesma - smeh i plač malene devojčice Lole. Petomesečna beba kojoj je muzičareva izabranica nadenula ime, u zagrljaju svojih roditelja došla je u njihov stan u Podgorici pre nekoliko dana, a u sredu će sa njima stići u Beograd gde će u narednom periodu boraviti mnogo češće nego u Crnoj Gori.

Popularni pevač je, kako Story ekskluzivno saznaje, isprva želeo da usvoji dečaka mlađeg od godinu dana, pa se u Dom za nezbrinutu decu Mladost u Bijeloj u Crnoj Gori prijavio za usvajanje pre godinu i po dana. Međutim zbog komplikovane procedure zahtev bračnog para Ćetković nije odobren, pa su presrećni supružnici dobili devojčicu koja njihov život nije učinila ništa manje bajkovitim. Ponesen najnežnijim emocijama u znak zahvalnosti Domu u Bjeloj, talentovani muzičar odlučio je da ceo prihod od svog novog albuma pokloni upravo toj ustanovi.

Nikola Rumenić

Više o ovoj temi pročitajte u novom broju magazina Story koji je u prodaji od 22. juna.

makonda-tracker