Nataša i Milan - Lane Jovanović: Ne odustajemo od trećeg deteta

2
Iako su prošle godine izgubili bebu, junak srpske reprezentacije Milan - Lane Jovanović i njegova supruga Nataša nisu dozvoli da ih tuga slomi nego su odlučni u nameri da sinovima Lazaru i Dušanu uskoro podare brata ili sestru
Foto: privatna arhiva
Foto: privatna arhiva

Naš slavni dvadesetdevetogodišnji fudbalski as Milan - Lane Jovanović proteklog petka postao je novi sportski heroj srpske nacije, nakon što je u trideset devetom minutu zatresao mrežu nemačke reprezentacije na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Južnoafričkoj Republici. Veliki uspeh svog voljenog supruga i oca njegovi najmiliji pratili su u Novom Sadu gde se trenutno nalaze Lanetova izabranica Nataša i sinovi Lazar i Dušan. Pored toga što je briljantan na terenu, popularnom fudbaleru veliki motiv za uspehe pruža i stabilna porodica, a svakodnevnu radost i podstrek donose mu osmesi njegove životne pratilje i njihovih preslatkih naslednika. Ipak, nije svaki trenutak u životu talentovanog sportiste bio savršen kao onaj protekle nedelje, ali i onda kada je prolazio kroz najteže životno razdoblje nije dozvolio da ga tuga slomi. Naime, Milan i njegova partnerka u martu prošle godine proživeli su veliku tragediju kada su na samom početku Natašine trudnoće saznali da se njihova želja da dobiju treće dete neće ostvariti. Naime, neposredno pošto je rodbini i prijateljima saopštio radosnu vest, Milan i njegova draga saznali su da njena trudnoća nije održiva.   

- Lane je igrao meč sa Rumunijom i razglasio je da će po treći put postati otac, a gubitak bebe desio se neposredno pred tu utakmicu. Tužnu vest sam mu nažalost saopštila po završetku meča - iskreno govori fudbalerova supruga Nataša za Story koja je ovu informaciju dobila posle nekoliko nedelja trudnoće. Ipak, ona ističe da ih gubitak bebe nije pokolebao u želji da se ponovo ostvare u roditeljskoj ulozi.

Nikola Rumenić

Više o ovoj temi pročitajte u novom broju magazina Story koji je u prodaji od 22. juna.

makonda-tracker