Haris Džinović: Čekam sudski epilog

0
Nakon što je zbog velikih propusta organizatora spektakularnog koncerta u Zagrebačkoj Areni morao da otkaže nastup, pevač Haris Džinović želi da neprijatna situacija u kojoj se našao dobije epilog na sudu.
Foto: Story arhiva
Foto: Story arhiva

Dogovor oko koncerta zakazanog za 18. jun postignut je još u februaru, dogovoreni su uslovi, održana je jedna, pa druga pres konferencija, koncert je reklamiran i sve je funkcionisalo kako treba do pre nekoliko dana, tačnije do utorka, kada su organizatori koncerta, dve koncertne agencije iz Zagreba Dar S’neba i Extra Dar, prekinuli svaku komunikaciju sa izvođačem.

- Organizatori nisu ispunili ugovorene obaveze, oni su uplatili samo jedan deo avansa za dvoranu, trebali su da jedan avansni deo uplate i produkciji ali to nisu uradili. Imali su rok od mesec dana pred koncert da izmire svoje obaveze, ali ga nisu ispoštovali.  Kada sam došao u Zagreb nisam znao ni gde spavam, kada su probe, ni šta se dešava sa celom organizacijom, čim sam saznao šta se dogodilo sazvao sam konferenciju za novinare u praznoj Zagrebačkoj Areni. Čekam sudski epilog ne želim da se tek tako pređe preko svega šta se dogodilo. Moja publika mora saznati pravu istinu, ne želim da dozvolim još laganja i prevare. Organizatori nisu ispunili svoje obaveze i nema smisla da najavljujem novi koncert dok se ljudima ne objasni šta se sve dogodilo – govori Haris Džinović za Story.rs .

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker