Otkazan koncert Severine i Bregovića

1
Koncertna agencija Music star otkazala je koncerte najavljene za drugi dan Ušće festa zbog izuzetno loših vremenskih prilika
Foto: Dražen Kokorić
Foto: Dražen Kokorić

Sinoćnjim koncertima Bajage i Instruktora i Vlade Georgieva Music Star Production otvorio je ovogodišnji Ušće fest, ali je zbog vremenskih neprilika došlo do otkazivanja koncerata Severine I Gorana Bregovića, najavljenih za drugi dan festival. Music Star Production tim povodom izdao je sledeće saopštenje:

I pored vremenskih neprilika nadljudskim naporima svih učesnika u organizaciji koncertnog prostora uspeli smo da obezbedimo tehničke uslove da se program ipak održi i pored vremenskih neprilika.

U stalnoj vezi sa radarskom službom aerodroma Beograd uspeli smo da uskladimo realno vreme i vremenske prilike i da uspešno realizujemo prvo programsko veče.

Koncertni prostor, tehnika i kompletna infrastruktura na Ušću je nakon večerašnjeg koncerta usled vremenskih prilika u stanju koje zahteva velike popravke i pripremu za veliki koncert Bilija Ajdola 21 juna.

Kako su informacije o vremenskoj situaciji za sutrašnji dan izuzetno nepovoljne, prinuđeni smo da otkažemo koncert Severine i Gorana Bregovića, te pristupimo sanaciji kompletnog koncertnog prostora i dočekamo potpuno spremni u ponedeljak tehničku produkciju Bilija Ajdola .

Tokom sutrašnjeg dana Music Star će u saradnji sa gradskim komunalnim službama, elektrodistribucijom i ostalim podizvođačima koji učestvuju u organizaciji festivala obezbediti sve neophodne uslove i pripremiti se za spektakl koji nas očekuje u ponedeljak.

Novac za ulaznice kupljene za koncert Gorana Bregovića i Severine moći će da se refundira od utorka 22. juna od 9 do 16 časova u prostorijama Music Star Productiona, Dositejeva 21.

 

 

makonda-tracker