nakon proslave 31. rođendana

Nina Radulović iskreno: Imam potrebu da volim i budem voljena

1

Ljupka voditeljka Nina Radulović obeležila je svoj 31. rođendan u krugu najbližih i tom prilikom sebi poželela zdravlje, poslovni napredak i kvalitetan odnos u prijateljstvu, ali i ljubav kakvu sada ima

foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Svaki rođendan izaziva posebne emocije kako kod slavljenika, tako i kod njegovih najbližih prijatelja i rodbine, koji toga dana uz pregršt čestitki i poklona ulepšavaju njegov dom. Prošlog ponedeljka tako je bilo u stanu harizmatične voditeljke Nine Radulović, koja je raskošnom večerom na svojoj terasi obeležila 31. rođendan.

 

Radim sve što mi on kaže: Nina Radulović otvoreno o odnosu s najvažnijim muškarcem u svom životu

 

- Proslavu sam organizovala kod kuće, gde sam ugostila prijatelje i najužu rodbinu. Uz muziku, tortu i predivan ketering mojih dragih prijatelja, vlasnika najbolje poslastičarnice u gradu, proveli smo se veoma lepo. Bilo je i dosta mališana, uglavnom dece mojih rođaka, tako da je rođendan upotpunjen dečjom grajom – objašnjava slavljenica i otkriva da se najviše obradovala poklonu svog sina Lava (6) koji je pre samo mesec i po dana proslavio svoj rođendan u jednoj beogradskoj igraonici.

foto: Privatna Arhiva

- Najlepši poklon dobila sam od sina. Reč je o crtežu na kome su torta i divan pejzaž. Veoma me je usrećio jer ga je napravio u vrtiću, specijalno za mene – rekla je tom prilikom Nina i nagovestila šta su joj za rođendan poželeli najbliži, kao i čemu se sama nada u narednoj godini života.

 

Ravna, talasasta, kovrdžava..njoj sve frizure stoje ali sada je otišla korak dalje: Nina Radulović nije više brineta (FOTO)
 

- Poželeli su mi zdravlje na prvom mestu, što i sama sebi želim. Čini mi se da je to najvrednija, a poslednjih godina i najskuplja želja. Pored toga, volela bih da sačuvam kvalitetne i dobre međuljudske odnose s dragim osobama kojima sam trenutno okružena – govori voditeljka i otkriva da uskoro očekuje i realizaciju određenih poslovnih planova kako na Ženskoj televiziji na kojoj je već duže vreme angažovana, tako i na drugim televizijskim stanicama.

foto: Privatna Arhiva

- Nadam se da ću tokom iduće sezone realizovati neke nove ideje.

Zadovoljna sam i trenutnim stanjem, jer radim emisiju kakvu sam oduvek želela, s ozbiljnim temama i gostima, ali uvek se nadam napretku – kaže voditeljka koja osim u profesionalnim uspesima, već izvesno vreme uživa u emotivnoj vezi s teniserom Filipom Krajinovićem (25). Budući da je prošle jeseni okončala svoj brak s proslavljenim glumcem Branislavom Lečićem (61), s kojim ima i sina Lava, Nina ne voli da priča o svojoj novoj vezi, te je veoma vešto zaobišla pitanje čime ju je za rođendan obradovao dečko, kao i da li je prisustvovao proslavi, ali priznala je kako je veoma zadovoljna u ljubavi.


Ovu ponudu nije mogla da odbije: Nina Radulović u venčanici! (FOTO)
 

- Kao i svaki čovek, imam potrebu da volim i budem voljena. Reći ću samo da je ta želja kod mene zadovoljena i to je najvažnije – otkrila je Nina za Story.

 

Tekst je preuzet iz 609. broja magazina Story

 

makonda-tracker