ćutanje je reklo sve

Ono kad si sa novim dečkom, a naletiš na bivšeg: Ana Bebić u situaciji od koje bi svaka devojka pobegla glavom bez obzira (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

Marko

30-05-2017 04:56h
Ana,pratim te jos od 'operacije trijumf'. Bilo mi drago kada si se iz Hrvatske preselila u Beograd,nekako sam navijao da uspes sa karijerom.Jako si mi simpaticna devojka I drago mi je da si se konacno oslobodila ..bilo je ocigledno da si bila sputavana u svakom smislu.Pamet u glavu.Zelim ti sve najbolje u zivotu.Pozdrav iz Chicaga
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: