sve je iznenadio

Saša Popović ponovo isprosio Suzanu - i to usred emisije (FOTO)

0

Kao i svakog vikenda, nakon burne subotnje večeri i takmičarskog šou programa Zvezde Granda, Saša Popović sa svojim najboljim gostima ulepšava nedeljno popodne u emisiji Zvezde Granda Specijal - a ovog vikenda imao je pravo iznenađenje.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Osim kandidata koji su prošli u peti krug ovog najgledanijeg muzičkog takmičenja, u nedelju 28. maja Saši Popoviću će u studiju društvo praviti Dejan Matić koji će promovisati svoju novu pesmu “Tvoja nevera”, ali i lepa Milica Pavlović koja će ZAPALITI scenu nastupom za pesmu sa novog albuma, koja nosi naziv “Istanbul”.

 

Ali to nije najzanimljivije - pravo iznenađenje Saša je priredio i publici i muzičarima i svojoj supruzi Suzani kada je pao na kolena pred njom i - zaprosio je!

 

Pored ove atraktivne crnke i zvezde poput Dejana Matića u emisiji u nedelju moći ćete da vidite i Sašu Kapora, Sinana Sakića.

U nedelju,28. maja sa početkom od 21 čas na Prvoj televiziji emitovaće se treća emisija petog kruga šoua „Nikad nije kasno".

 

foto: Promo

Pregršt zabave i dobre muzike doneće osam talentovanih pevača, koji će pred žirijem Sašom Miloševićem Maretom, Izvorinkom Milošević i Sanjom Ilićem pokušati da osvoje grandioznu scenu,kao i publiku kraj malih ekrana. Dobroj atmosferi doprineće i sam autor ovog popularnog projekta Žika Jakšić, koji će zaigrati i zapevati sa ženama iz publike. Iskrene emocije pokazaće Sanja Ilić, koji se neće stideti da pusti suzu zbog nastupa veterana.

 

Ove nedelje videćemo i kako izgleda kad takmičarka od 50.godina pokaže svoje plesno umeće na sceni, na kom će joj sigurno pozavideti i mnogo mlađe žene od nje. Jednog od takmičara iznenadiće žene iz publike, pa će se sa grandiozne scene i ove nedelje poslati poruka da ipak nikad nije kasno za ostvarenje snova.

makonda-tracker