Marija Šerifović: Kad ljubavi dođe kraj...

1
Posle skoro dve godine ljubavi, pop pevačica Marija Šerifović okončala je uzbudljivu romansu sa partnerom čiji je identitet uspešno krila od javnosti i odlučila da se odseli u Švedsku
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Nakon što je 11. maja održala spektakularni koncert kojim je završila promociju svog najnovijeg albuma Nisam anđeo i pred punom Beogradskom arenom još jednom pokazala zašto je pokorila Evropu na takmičenju za Pesmu Evrovizije, Marija Šerifović je zatvorila vrata jednog perioda svog života. Ova dvadesetpetogodišnjakinja rešila je da otputuje u Švedsku i tamo nastavi rad na svom albumu koji uveliko priprema za inostrano tržište, a pored poslovnih obaveza koje je vode u Malme, simpatična pevačica takođe je odlučila i da u ovom gradu pronađe svoj novi dom. Jedan od razloga zbog kojih je Marija rešila da napusti Beograd i promeni neke stvari u svom daljnjem životu jeste i to što je posle gotovo dve godine prekinula romansu sa osobom čiji je identitet dugo krila od očiju javnosti. Naime, Šerifovićeva i njen partner otpočeli su svoju vezu nekoliko meseci pošto se ona razišla sa crnogorskim glumcem Slavkom Kalezićem. I pored činjenice da je u više navrata tvrdila kako je konačno pronašla osobu koja joj u potpunosti odgovara i u koju je zaljubljena, svako je krenuo svojim putem. Kao što to obično i biva, posle kraha velikih ljubavi, ona i njen partner ostali su u prijateljskim odnosima.

- Tačno je da više nisam u emotivnoj vezi, a posle skoro dve godine uzbudljive romanse, došlo je do onog trenutka kada smo moj partner i ja došli do zajedničke odluke kako je vreme da se rastanemo. Nismo se svađali, nije bilo grubih reči, skandala, niko nije ostavljen... Jednostavno, razišli smo se kao prijatelji – rekla je Marija za Story.

Mada se u javnosti često spekulisalo o njenoj seksualnosti, pevačica ističe da poput mnogih devojaka mašta o tome kada će se venčati i ostvariti u najvažnijoj životnoj ulozi majke.

- Sebi sam poželela da se do tridesete godine ostvarim u ulozi majke i apsolutno mi je svejedno koliko ću dece imati. Naravno, želela bih i da se jednog dana udam, a priželjkujem da se to dogodi na nekoj plaži, bez trubača i milion gostiju – izjavila je Marija u intervjuu za naš magazin samo mesec dana pre nego što je okončala vezu sa misterioznim partnerom.

Aleksandra Dimitrijević

makonda-tracker