ne krije istinu

Njihov razvod su pratili razni tračevi, a onda je jedan susret otkrio istinu: Bojana Rajić progovorila o odnosu sa Stojkovićem

0

Kada je na jednom javnom događaju srela bivšeg supruga sa novom izabranicom, Bojana je jednim gestom pokazala u kakvom su odnosu 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Bivša manekenka i bivša supruga Vladimira Stojkovića Bojana Rajić Đurđević ostala je u korektnim odnosima sa bivšim mužem golmanom, sa kojim ima šestogodišnjeg sina Lava.

 

Njihov razvod pratile su razne priče o svađama, maltretiranjima, prevarama, a Vladimir je njihovog sina čak krstio i bez Bojaninog znanja, sve je danas drugačije.

 

Bojana je kaže u dobrim odnosima i sa Vladinom sadašnjom suprugom Valentinom Stojković.

 

Ovo niko nije očekivao: Pomirili se Vladimir Stojković i Bojana Rajić

 

Nekadašnja manekenka se nedavno srela sa bivšim suprugom i njegovom novom izabranicom na jednom javnom događaju i tom prilikom ih oboje srdačno pozdravila:

 

Nastavak na narednoj strani...

 

foto: Damir Dervišagić

 

Videli ste kako to izgleda, srdačan pozdrav. Nema razloga da to bude drugačije...

Mnogi su komentarisali da je zbog toga ispala car:

 

Vladimir Stojković: Od sada ću biti bolji otac


Žalosno mi je što se na to tako gleda. Da si car što si se pozdravio sa bivšim supružnikom. Mislim da to tako treba i nikako drugačije. Volela bih da se od toga ne pravi toliki spektakl.

 

Bojana je nakon razvoda sreću pronašla sa Branislavom Đurđevićem, sa kojim je pre godinu i po dana dobila sina Vukašina, a Vladimir Stojković je u februaru ove godine sa novom izabranicom Valentinom dobio sina kome su dali ime Vladan.

makonda-tracker