Ivana Selakov i Predrag Mirković: Rezervisani jedno za drugo

1
Šarmantna pevačica Ivana Selakov i izabranik njenog srca Predrag Mirković uživaju u svom vereničkom životu otkrivajući da je njihov odlazak pred matičara pitanje trenutka
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Primer da se suprotnosti privlače i da su recept za idealnu vezu, međusobno razumevanje i beskrajnu toleranciju jesu pop pevačica Ivana Selakov i njen emotivni partner i menadžer Predrag Mirković. Otkako su otpočeli svoju romansu pre dve godine, njih dvoje su jedno u drugom prepoznali svoju savršenu polovinu i od tada svakodnevno uživaju u svojim emocijama. Činjenica da se retko kad razdvajaju dovodi do toga da između njih ponekad dođe do sitnih čarki, ali ih veoma brzo prevaziđu.

- Nas dvoje smo stalno zajedno i zbog toga se veoma često posvađamo oko nekih sitnica koje su sasvim nebitne i drugi ljudi ih verovatno ne bi ni primetili. Uglavnom je Ivana ta koja mi svašta kaže, izviče se na mene, ali posle petnaest minuta smiri se i razrešimo sve nesuglasice. Jednom rečju, veoma nam je uzbudljivo u vezi - kaže Predrag koji, kao i njegova voljena, ističe da sve prepreke prevazilaze razgovorom i da se njihova veza zasniva na poverenju i razumevanju.

- Starija sam i pametnija pa uvek ja prva kažem izvini i kada sam u pravu i kada nisam. Inače, nisam od onih žena koje stalno nešto zameraju svojim partnerima. Kada smo pre godinu i po dana započeli zajednički život veoma sam se nervirala oko svega, ali sam postepeno shvatila da moram da budem tolerantnija. Mi smo potpuno različite osobe pa iako sam pokušavala da promenim neke Predragove navike, vremenom sam zaključila da je baš u tome što se ne slažemo oko svega čar naše ljubavi - objašnjava Ivana koja je prošle nedelje objavila svoj prvi samostalni album.    

Kako u poslu, tako i u privatnom životu pevačica ima punu podršku svog partnera, kojem je najlepše kada svoju voljenu vidi zadovoljnu, pa su Ivana i Predrag rešili su da ozvaniče svoju vezu.

- Živimo po ustaljenom redosledu. Sada, kada sam objavila album i kada rešimo stambeno pitanje razmišljaćemo o venčanju. Prvo moramo da se skućimo, jer ne bih volela da budem podstanar, a i svadba mnogo košta. Planirali smo da se venčamo na jesen, ali niko ne zna šta nosi dan, a šta noć. Možda se zbog toga samo jednog dana probudimo i iznenada odemo pred matičara - s osmehom kaže šarmantna tridesetjednogodišnja pevačica.

Pre nego što je pitao da se uda za njega, Predrag je u svojoj devojci  pronašao savršenu ženu sa kojom želi da provede ostatak života.

- Kada je na moje pitanje da li želi da se uda za mene odgovorila potvrdno, meni je bilo sasvim dovoljno jer je Ivana sada rezervisana samo za mene. Jedino mi pomalo smeta što ne nosi verenički prsten jer tvrdi da je alergična na bižuteriju. U šali čak kažem da je to možda zato što njeni roditelji ne daju da se oženim njome - priča ovaj dvadesetpetogodišnjak.

I dok pričaju o svom venčanju, oboje sanjaju dan kada će se ostvariti u najvažnijoj životnoj ulozi, da postanu roditelji, što im je veća želja nego da stanu na ludi kamen.

- Možemo da živimo i u vanbračnoj zajednici, to nam zaista ne smeta, ali veoma bismo voleli da što pre postanemo roditelji i da imamo puno dece. Bitnije nam je da dobijemo bebu, nego da organizujemo svadbu - završava Ivana, koja je nedavno postala zaštitno lice kozmetičke kuće Golden Rose.

Aleksandra Dimitrijević

makonda-tracker