nije se tome nadala

Umesto da uživa u bračnoj sreći, Pipa kipti od besa: Sestra Kejt Midlton sprema tužbu za jednog slavnog gosta svog venčanja

0

Pipa Midlton se proteklog vikenda zaklela na večnu ljubav multimilioneru Džejmsu Metjuzu, ali ne može na miru da uživa u medenom mesecu. Razlog: drske zvanice njene glamurozne svadbe.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Ubrzo pošto je mlađa sestra vojvotkinje od Kembridža sabrala utiske od venčanja godine, pojavio se razlog za ljutnju. Naime, na sajtu E-bay korisnik imena guarko84na ponudio je dva jelovnika s njene svadbe!

 

Na jednom od njih piše ime Pipa Metjuz, a na drugom ime njenog supruga i otkrivaju da su gosti, između ostalog, uživali u lososu, jagnjetini i čizkejku.

 

Zaslužan za bajkovitu ceremoniju: Ovo je Srbin koji je umešao svoje prste i stvorio magiju na venčanju Pipe Midlton

 

Početna cena ovih predmeta iznosi 499 funti i privukli su pažnju na popularnom prodajnom sajtu.

 

Međutim, oni su povučeni iz ponude nakon što su Pipa i Džejms kontaktirali sa svojim timom advokata. Kako javlja The Sun, zbog ovog nemilog događaja biće preduzete određene mere.

 

Pogledajte još:

 

Šuškalo se da će joj Pipa zabraniti dolazak: Megan Markl nije bilo dopušteno da sedi pored Harija na venčanju godine

 

Za svoj poseban dan nije kupila baš sve novo: Pipa Midlton na venčanju nosila nešto što smo već videli - na Kejtinoj svadbi (FOTO)

 

Nije ni princeza, a zavide joj kraljice: Pipa Midlton će medeni mesec provesti na jednoj od najlepših destinacija na planeti (FOTO)

makonda-tracker