Jelena Janković: Uželela sam se srpske kuhinje

Nakon radnog odmora u Beogradu, četvrta teniserka sveta Jelena Janković juče je otputovala za Englesku kako bi počela sa ozbiljnim treninzima na travi pred predstojeći turnir u Vimbldonu
1
1 / 2 Foto: Marko Krunić

Najuspešnija srpska teniserka Jelena Janković provela je neko vreme u Beogradu gde je iskoristila priliku da se, zadovoljna svojim rezultatom nakon završene sezone na šljaci, odmori u društvu svojih najbližih i napuni baterije za nove sportske uspehe.

- Odmah po završetku takmičenja u Parizu, došla sam u Beograd gde sam nakon dužeg perioda uspela da vežem desetak dana kod kuće, sa porodicom i prijateljima, odmarajući, gledajući filmove i uživajući u našoj kuhinji. Uželela sam se srpske kuhinje :). Trenirala sam i pripremala sam se svaki dan na Gemaxu, na tepihu u hali. Napunila sam baterije u dobroj atmosferi, među ljudima koji me vole i koje volim, a sad sledi odlazak u novo takmičenje, novi izazov na londonskoj travi za koju ću imati i novu haljinu, naravno bele boje koju mi je napravila ANTA. Videćete, biće jednostavna i lepa. Imam i novu torbu koja je interesantna. Danas putujem na Ostrvo i od danas kreću prvi treninzi na travi, velika priprema za Vimbldon – napisala je Jelena na svom blogu.

makonda-tracker