Viktorija Bekam: Kraljica dana u podvodnom svetu

0
Popularna modna kreatorka Viktorija Bekam pozajmiće glas liku razgolićene lepotice Kraljice Amfitrite u jednoj epizodi animiranog serijala Sunđer Bob Kockalone

Bivša spajsica Viktorija Bekam pridružila se ekipi planetarno omiljenog crtanog filma Sunđer Bob Kockalone, odigravši kraljicu sirena Amfitritu u jedinstvenom specijalu ovog animiranog šou programa. Trendseterkini sinovi - jedanaestogodišnji Bruklin, sedmogodišnji Romeo i trogodišnji Kruz - oduševljeni su što je njihova majka pristala da se pojavi u njima najdražem crtaću u kom su do sada gostovale i slavne zvezde poput Skarlet Johanson, Džonija Depa i Dejvida Bouvija.

- Znajući koliko naša deca obožavaju da gledaju Sunđer Boba, u trenutku kada su mi ponudili ulogu nisam mogla da dođem k sebi od ushićenja. Dečaci su vrištali od sreće. Pritom sam se super provodila nasnimavajući glas Kraljice Amfitrite. Zabavno je bilo biti kraljica, makar samo i na taj jedan dan. Jedva čekamo da pogledamo tu epizodu svi zajedno – izjavila je slavna Poš, kojoj su se u ovom specijalu pridružili Džon O’Harli u ulozi kralja i Sebastijan Bah kao buntovni kraljević.

Pogledajte insert iz epizode Sunđera Boba sa Viktorijom Bekam u ulozi kraljice Amfitrite:

Vera Rakić

makonda-tracker