Milena Ćeranić: Pobedila bih da sam bila sama na Farmi

18
Pevačica Milena Ćeranić za Story.rs govori o svom ostanku u Grandu i sukobu sa Draganom Milošević i otkriva da joj je na imanju nedostajalo vođenje ljubavi

Pevačica Milena Ćeranić napustila je rijaliti pogram Farma nakon tri meseca boravka na imanju u Lisoviću. Mlada takmičarka Zvezda Granda ušla je u šou program televizije Pink zajedno sa svojim dečkom, pevačem Nemanjom Stevanovićem. Život mladog para pod budnim okom kamera najviše je zanimao medije i gledaoce, a mnogi su im zamerali zbog ljubomornih scena izazvanih prisustvom bivših partnera Vladimira Stanojevića i Dragane Milošević.

- Jednim delom sam bila srećna kada sam nakon izlaska sa Farme videla da se o nama najviše pisalo i da smo mi privukli najviše pažnje. Nemanja je bio ljubomoran kao i svaki drugi muškarac, u normalnoj meri, a mislim da ni nema prave ljubavi bez ljubomore. Nama je bilo dodatno teže zato što smo ušli zajedno. Ne žalim ni za čim, ali mislim da sam bila sama u rijalitiju, da bih sigurno pobedila. Izvinjavam se zbog svih ružnih reči koje sam izgovorila, ali nama mladima je sve dozvoljeno, bitno je samo da se greške primete i priznaju, jer mi imamo vremena da na našim greškama učimo - govori dvadesetčetvorogodišnja Milena, koja je svoju romansu sa Nemanjom započela nakon njegovog izlaska iz dvogodišnje romanse sa Grand balerinom Draganom Milošević.

- Nemanja i ja smo se prvi put upoznali leta 2007. na nastupu Zvezda Granda u Ulcinju. Radila sam u diskoteci gde je on došao sa svojim kolegama iz treće generacije takmičenja na gostovanje. Uvek mi je bio interesantan, simpatičan, lep momak, zaintrigirao me je, videli smo se još par puta, ali ničega nije bilo među nama. Ljubav između nas planula je prošle godine i od samog početka naša veza je bila na izazovu. Mnogi su pokušali da ospore naša osećanja. U početku smo krili našu vezu i tada je sve bilo mirno i tiho, a čim su novinari obelodanili da smo zajedno, izašao je tekst u novinama da sam prevarila Nemanju - kaže mlada pevačica, koja poriče da je ona razlog kraha ljubavi između Nemanje i Dragane.

- Nije Nemanja ostavio Draganu zbog mene, već je on vezu prekinuo zbog nje same. Da je ona mogla da zadovolji njega kao osobu i da mu je potpuno odgovarala, nikada je ne bi ostavio. Nisam otela Dragani Nemanju, već ga je ona sama ispustila iz svojih ruku. Ne želim da ulazim u to šta se desilo između njih, uvek sami mogu da reše svoje problem, nađu se negde i ispričaju - otkriva bivša učesnica Farme, koja priznaje da joj je tokom boravka na popularnom seoskom imanju nedostajalo vođenje ljubavi sa svojim dragim.

- Nemanji i meni je nedostajalo vođenje ljubavi, ali to jednostavno nije bilo izvodljivo u uslovima u kojima smo živeli. Mislim da nije u redu da tako nešto radimo pred kamerama, i na taj način smo pokazali koliko poštujemo starije gledaoce serijala, narod i porodicu. Čak i da postoji neko tajno mesto, neprijatno je da budeš iza nekih vrata, a čuješ glasove spolja. To je odvratno i mislim da bi nam bilo jako neprijatno u takvoj situaciji, to je isto kao da te neko gleda - govori iskreno pevačica o čijem će statusu i ostanku u Grand produkciji nakon svađa i ružnih reči izgovorenih tokom trajanja Farme, odluku doneti čelnici ove medijske kuće. 

- Sašu Popovića gledam kao profesionalca i ne sumnjam u njegovu odluku. Kakva god ona bila, ispoštovaću sve što on bude rekao. Neću da budem licemer i lažov, ne mogu da kažem ništa ružno o njemu, mislim da je on najbolji čovek u ovom poslu i da dobro zna šta radi. Nema razloga da mi bude krivo što sam došla u situaciju da se priča o našem ostanku u Grandu, ne stidim se svojih postupaka, krivo mi je što su drugi ljudi uspeli da izvuku iz mene sve loše reči koje sam izgovorila - završava Milena Ćeranić.

Danilo Mašojević

makonda-tracker