Milan Stanković pevao za decu

Popularni predstavnik Srbije na nedavno održanom Eurosongu, Milan Stanković, svoj prvi nastup posle Evrovizije održao je pred najmlađom publikom, na festival Najbolje za moje dete.
0
1 / 5

Na skoro 40 celzijusovih stepeni nekoliko hiljada dece pevalo je Ovo je Balkan sa Milanom Stankovićem na najvećem dečijem festivalu Najbolje za moje dete. Povod Milanovog dolaska je iznenađenje koje je želeo da priredi deci iz vrtića iz Barajeva. Naime, deca su želela da svoj za nastup na bini izvedu imitaciju mladog Stankovića. Deca nisu znala da će im se lično Milan pridružiti na kraju numere. Na zaprepašćenje gostiju, ali i dece iz vrtića, Milan je izašao i zapevao sa njima. Nekoliko trenutaka je bilo dovoljno da se oko Milana Stankovića stvori nekoliko hiljada dece i da sa njim zapevaju trinaestoplasiranu numeru sa održanog Eurosonga.

Po završetku pesme, Milan nije štedeo autograme, a blicevi fotoaparata su sevali na sve strane.

Festival Najbolje za moje dete održan je u subotu, 12. juna na Košutnjaku, uz prisustvo velikog broja mališana, njihovih roditelja i poznatih pevača. Otvorila ga je gradska sekretarka za dečiju zaštitu Ljiljana Jovčić, a uprkos izuzetno visokoj temperaturi, prvi dan dečijeg festivala protekao je u znaku zabave, igre, predstava I edukacije. Najveću atrakciju za mališane predstavljali su svakako poznati pevači koju su nastupili, davali autograme i slikali se sa decom. Prvi je nastupio Saša Kovačević, zatim Ana Bebić, najbolji takmičari Starsa, grupa Neverne bebe i Mari Mari, majka dvoipomesečne devojčice Une koja je na bini okupila mnoštvo mališana i pokazala finu figuru posle porođaja. Zabava je nastavljena i 13. juna kada se kao specijalno iznenađenje pojavio Milan Stanković. Pored njega pevali su i delili autograme i Tijana Dapčević, popularni i mladi Lexington bend, Željko Vasić, ali i Aleksandra Kovač sa svojim horom mališana Beogradski glas.

Baš kao i prošle godine ova manifestacija je zabeležila veliki broj posetilaca i veliku medijsku pažnju. Projekat je organizovala agencija Smart media I Radio S u saradnji sa sekretarijatom za dečju zaštitu, gradom Beogradom i Republičkim zavodom za sport.

 

makonda-tracker