jača od svega

Pojavila se na crvenom tepihu sa osmehom koji skriva istinu: Strašna tragedija odnela je ljubav poznate manekenke, ali ona je nastavila dalje (FOTO)

0

Dok su sa svih strana sevali blicevi, popularna plavuša je na Kanskom festivalu pokazala da je bol ostala daleko u prošlosti. Ili nije? 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Petra Nemcova zna kako da privuče pažnju na crvenom tepihu. Tako je bilo i ovoga puta u Kanu, na čuvenom kanskom festivalu, piše Stil.kurir.rs. 

 

Češki supermodel, 37-godišnja Petra izgledala je božanstveno u dugoj beloj haljini. Izazovan dekolte i još dublji šlic pravili su manje probleme lepoj manekenki dok je pozirala pred masom fotoreportera. Uz haljinu, Petra je nosila bele jednostavne sandale na štiklu, upečatljivu ogrlicu i viseće minđuše.

 

Ova preuska haljina IDEALNA je za dame sa viškom kilograma: Plus size manekenka srušila modno pravilo koje punije dame poštuju decenijama (FOTO)

 

Ceo stajling zaokružila je jednostavnom frizurom - svoju plavu kosu podigla je u konjski rep. Sa ovako pravilnim crtama lica, definitivno joj nije potrebna nikakva ekstravagantnija frizura. Niti jača šminka.

 

Ne možemo, a da ne primetimo, sjajno raspoloženje i iskren osmeh na licu lepe Čehinje. Čini se da je i te kako hrabro i optimistički pregurala strašnu nesreću koja je zadesila 2004. godine.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker