Teniski okršaj poznatih na šljaci

Ovog vikenda, 12. i 13. juna u klubu Colonial Sun održaće se treći teniski challenger turnir na kome će poznate ličnosti odmeriti snage u belom sportu.
0
1 / 4 Foto: Promo

Sportski program turnira Doncafe Celebrities Challenger Belgrade 2010! predviđen je za vikend 12. i 13. jun, na terenima teniskog kluba Colonial Sun u Beogradu i okupiće do sada najširi krug poznatih i proslavljenih ličnosti naše javne i profesionalne scene, koji redovno i na zapaženom takmičarskom nivou igraju tenis.

Ova sjajna sportska i humanitarna manifestacija tokom koje se draž pobede, duh fer pleja i važnost učestvovanja prožimaju dobrom zabavom i druženjem nekadašnjih i sadašnjih asova raznih cenjenih javnih profesija – zaljubljenika u beli sport – prati njegovu veliku popularnost u široj javnosti Srbije, i privlači veliku pažnju kao događaj koji slavi sve pozitivne atribute tenisa.

Omiljenost  tenisa među poznatim javnim ličnostima potvrđena je sjajnim odzivom za učešće na turniru – koji će svojim bogatim programom, zabavnim sadržajima, i posebnim nagradama i iznenađenjima za mnogobrojnu publiku i ovoga puta biti pravi hit. Mnogi od proslogodišnjih učesnika – poput Milana Kalinića, Srećka Jarića, Saše Dragića, Andreja Kolundžića, Ivana Zeljkovića, Aleksandra Milića Milija – potvrdili su učešće i ovog proleća‚ dok će im se po prvi put pridružiti takvi asovi poput Save Miloševića, Gorana Pandurovića, Dragana Ćirića, Zorana Bate Mirkovića, glumaca Dragana Jovanovića i Marka Živića, muzičara Kikija Lesandrića, Zorana Živanovića (Žika Zana), Vasila Hadžimanova, Harisa Džinovića, voditelja Aleksandra Gajšeka i Nebojše Viškovića, advokata Borivoja Borovića... Trofej pobednicima i finalistima Doncafe Celebrities Challengera u svim konkurencijama i ove godine će uručiti Kapiten Dejvis Kup Reprezentacije Srbije – Bogdan Obradović, dok će naša proslavljena kreatorka Dragana Ognjenović primiti dar humanitarnog fonda turnira ispred akcije Moj stočić za decu sa posebnim potrebama.

makonda-tracker