čudan splet okolnosti

Prošao je pakao pred promociju novog albuma: Našem pevaču ukrali celu odevnu kombinaciju (FOTO)

0

Populani pevač Bane Mojićević sinoć je u jednom beogradskom klubu održao promociju na kojoj je predstavio svoje nove četiri pesme za koje je takodje snimio i spotove

foto: Promo
foto: Promo

Uprkos brojnim problemima sa kojim se susretao proteklih dana, a i

neposredno pred promociju, pevač je priredio fenomenalnu zabavu za svoje

fanove, prijatelje i kolege.

 

Naime, Banetu je neko ukrao celu odevnu kombinaciju koju je trebalo da obuče za promociju, takođe se već dve nedelje bori sa svojim timom protiv hakera na društvenim mrežama, koji su mu hakovali instagram profil. Da je problem više nego ozbiljan svedoči činjenica da je Bane preduzeo sve mere zaštite, te je tako unajmio i advokate i obratio se odeljenju policije za visokotehnološki kriminal.

 

Bane na to dodaje:

 

Server sa kog mi je hakovan profil je negde u Aziji i reč je očigledno o vrlo veštom prevarantu, pošto će i policiji trebati vremena da ga spreči. Zato sam odlučio da ne čekam i odmah napravim novi instagram profil: bane.mojicevic i pozivam sve da me ponovo zaprate, jer je upravo ovo povod kada će na njemu biti više nego zanimljivih objava.

 

Pobednika TLZP-a nisu sprečile ni ove okolnosti da publici na najbolji mogući način predstavi nove pesme za koje navodi da su potpuno drugačije i novije u njegovoj karijeri. Zanimljivo je i to da je jednu od pesama pod nazivom "Vino i harmonike" posvetio svojoj lepšoj polovini, supruzi Milici.

 

Pored te pesme tu su još tri : Još si tu, Žena bez morala, Dobro bi mi došla. Bane je imao sjajnu ekipu za snimanje spotove te se u spotu za pesmu Žena bez morala pojavljuje mlad glumački par Dragana Mićalović i Luka Raco.

 

Brojne kolege su podržale Baneta među kojima su i : Dejan Matić, Željko

Šašić, Marina Tadić, Stevan Anđelković, Jadranka Barjaktarović, Ivana

Selakov, Lexington, Sale Tropico, Milan Dinčić Dinča i drugi... :etiri

nova spota su Banetu dala novo ruho i podigla ga na viši nivo. Za njega i

njegov tim saradnika sada ne postoje granice.

 

makonda-tracker