mnogi su se zabrinuli

Pre mesec dana imamo je 15 kilograma manje a brojka se sada povećala: Bred Pit zabrinuo fanove kada se pojavio na premijeri! (FOTO)

0
Nakon razvoda o kojem je brujao ceo svet, dosta se pričalo o tome koliko je Anđelina mršava. Međutim sada je sve zabrinulo stanje i njenog bivšeg muža Breda Pita...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Posle njihovog razvoda, mediji su najviše pisali o izgledu Anđeline Džoli koji je mnoge zabrinuo. U nekom trenutku poznata glumica je navodno imala samo 37 kila.

 

foto: Profimedia

 

Međutim, nekoliko meseci posle osvanule su i fotografije i Breda Pita koji je isto drastično smršao i veliki broj fanova je pomislio da se radi o nekoj bolesti.

 

Bred Pit: Proces oporavka shvatio sam veoma ozbiljno (FOTO)

 

Glumac se pre nekoliko dana pojavio na jednoj njujorškoj premijeri u sakou koji je izgledao kao da mu je za dva broja veći i preširokim pantalonama.

 

 

A post shared by Brad Pitt ツ (@bradpittdaily) on

 

Pre mesec dana mediji su pisali da je smršao oko 15 kilograma, a nove slike govore da ta brojka i dalje raste.

 

Iako njegovi prijatelji tvrde da se okrenuo zdravom životu, mediji tvrde da je za drastičnu promenu njegovog izgleda zaslužan težak razvod, a iako se šuškalo da je novu ljubav našao u glumici Sijeni Miler, izgleda da se sreća u ljubavi Bredu i dalje nije osmehnula.

 

Holivudski zavodnik mršav i ponovo upadljivo plav: Ovo je glavni razlog zašto Bred Pit više ne liči na sebe

 

 

A post shared by Brad Pitt ツ (@bradpittdaily) on

 

 

 

makonda-tracker