Igor Kostić: Naša ljubav je jača od svih sukoba

1
Pevač Igor Kostić objašnjava zbog čega su on i njegova izabranica Mina Kostić odlučili da raskinu svoju vezu pre njenog ulaska na Farmu, a zatim da se pomire i nastave odvojene živote
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Nevenčani suprug Mine Kostić, učesnice rijaliti šou-programa Farma, pevač Igor Kostić, s neizmernom čežnjom iščekuje kraj serijala kada će ponovo prigrliti svoju izabranicu koja mu je pre petnaest meseci rodila ćerkicu Anastasiju. Iako je malena princeza neposredno pred majčin odlazak na imanje u Lisovićima izgovorila prvu reč, a izrasli su joj i zubići, Minin partner željno čeka da devojčica potrči u majčin zagrljaj, budući da je u njenom odsustvu i prohodala. Naime, folk pevačica je za ovaj divni događaj saznala pre mesec dana, kada joj je zadruga 5. maja za njen trideset i peti rođendan darovala snimak na kojem se vidi da je njena naslednica  načinila prve korake, što ju je odmah rasplakalo.

- Imali smo priliku da Mini za rođendan poklonimo video-poruku kako bi videla svoje dete. Želeo sam da sazna kako Anastasija napreduje i tom prilikom otkrio sam joj da je prohodala. Međutim, nju je to rastužilo jer je izuzetno privržena našoj ćerkici i ne želi da propusti nijedan segment njenog odrastanja. Čini mi se da niko nije bio ponosniji od nje kada je našem detetu izrastao prvi zubić ili kada je izgovorila prvu reč - iako je Anastasija prvo rekla tata. To me je obradovalo jer pomalo verujem u narodno predanje da će sledeća prinova biti ženskog pola ako dete najpre izgovori reč mama, a ako kaže tata, onda dolazi dečak – objašnjava Igor koji iz prve nevenčane zajednice ima osmogodišnju ćerku Anđelu. Pevač kaže da je mala Anastasija naprosto obožava.

- Pošto sam zbog posla često odsutan iz Beograda, Anastasija boravi kod Minine pomajke Dude otkako je Mina ušla na Farmu, gde je pazi i bejbisiterka. Kada dođem sa starijom ćerkom da je vidi, ona se sva istopi, a ponekad imam osećaj da me i ne primećuje kada je ona u mojoj blizini. Izuzetno sam srećan što se moje ćerke vole jer su one najvažnija bića u mom životu. Inače, u sjajnim sam odnosima i s Anđelinom mamom i dogovaramo se o svemu – ponosno ističe pevač kojeg je Mina osvojila svojom iskrenošću i čvrstim stavovima. Iako se silno vole,  njih dvoje su pre mesec dana okončali zajednički život i odlučili da ubuduće žive u odvojenim stanovima.

- U našem odnosu došlo je do malih čarki koje smo, inače, rešavali razgovorom. Između Mine i mene desio se nesporazum oko mesta gde želimo da živimo, pošto je ona htela da to bude u centru Beograda, a ja što dalje od srca prestonice. Sporečkali smo se i odlučili da raskinemo, ali pomirili smo se nakon samo tri dana. Ipak, nastavili smo odvojene živote, a kako će biti kada ona izađe sa Farme, zaista ne znam. Ali, siguran sam da je naša ljubav dovoljno snažna da prebrodi sve prepreke koje nam je sudbina odredila – zaključuje Kostić koji veruje da njegova draga zaslužuje pobedu u rijaliti šou-programu Farma.

Moni Marković

makonda-tracker