drastična promena

Mlada manekenka šokirala izgledom: Zbog svojih oblina bila je jedna od najseksepilnijih žena na svetu, a sada je NEPREPOZNATLJIVA! (FOTO)

0
Slavna manekenka upravo zbog svojih oblina našla se na naslovnicama brojnih modnih magazina, koji su je proglasili najsekespilnijom ženom na svetu. Ipak, situacija se sada drastično promenila, pa za njen novi izgled malo ko ima reči hvale
foto: Beta
foto: Beta

Pre tri godine časopis People je Kejt Apton zbog njenih oblina proglasio najseksepilnijom ženom na svetu, a upravo zbog toga što nije spadala u grupu premršavih manekenki, Kejt je 2012. završila na naslovnici Sports Illustrateda.

 

Evo zbog čega Kejt Apton ima savršeno telo!
 

 

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

Nakon toga usledila je i naslovnica za Vogue i brojne modne časopise, a angažmani za reklamne kampanje pristizali su joj sa svih strana. Kejt je često isticala kako ne zna zašto je modna industrija odabrala baš nju i da joj ne pada na pamet da se izgladnjuje zbog mode.

 

Kejt Apton konačno otkrila zašto nije pozirala gola
 

– Za mene biti seksi znači imati samopouzdanja i biti srećan. Trudim se biti upravo to - govorila je tada.

 

Ipak, u proteklih godinu dana Kejt je drastično promenila izgled i čini se da je prekršila svoje obećanje da se zbog mode neće izgladnjivati.

 

Trener Kejt Apton otkrio tajnu njene savršene figure

 

Njeni brojni obožavaoci javno su komentarisali manekenkin novi izgled, tvrdeći da sada izgleda kao da je na ivici anoreksije.

 

 

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

 

makonda-tracker