Tanja Savić: Priželjkujem sina, a Dušan ćerkicu

2
Folk pevačica Tanja Savić otkriva koliko ju je usrećilo saznanje da će sa voljenim Dušanom Jovančevićem za sedam meseci dobiti prinovu i ne krije da silno priželjkuje naslednika
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Iako to nisu planirali, dvadesetpetogodišnja folk pevačica Tanja Savić i njen izabranik, tridesetogodišnji australijski biznismen srpskog porekla Dušan Jovančević, neizmerno su se obradovali kada su saznali da će postati roditelji. Naime, tokom jednomesečne turneje po Americi s koje se vratila pre dve nedelje, atraktivna crnka osetila je iscrpljenost, mučninu i odmah posumnjala da je možda u drugom stanju. Na povratku u srpsku prestonicu, jedino čemu se nadala bilo je da će potvrditi svoju nedoumicu, a trenutak kada joj je saopšteno da će postati mama, izmamio joj je najlepši osmeh na licu.

- Tokom turneje posumnjala sam da sam u drugom stanju, jer sam osećala sve simptome karakteristične za trudnoću, ali nisam želela da radim test u Americi da me to ne bi dekoncentrisalo na nastupima. S druge strane, priželjkivala sam da u tom trenutku uz mene bude Dušan. Međutim, nisam želela da krijem od njega svoju nedoumicu i odmah sam mu javila novost, a on se neizmerno obradovao. Stalno mi je slao SMS poruke u kojima je pisalo: Čuvaj mi bebicu – priča presrećna buduća mama koja ne krije koliko se raduje prinovi.

- Čim sam se vratila u Srbiju, otišla sam kod lekara koji je Dušanu i meni saopštio da sam u drugom mesecu trudnoće i da ćemo se krajem ove ili početkom 2011. godine ostvariti u ulozi roditelja. Iako nisam planirala da u skorijoj budućnosti postanem majka, iznenadno saznanje nije me sačekalo nespremnu i nimalo se nisam uplašila, već sam s radošću prihvatila novonastalu situaciju. Svesna sam da sam pronašla čoveka s kojim želim da zasnujem porodicu i provedem ostatak života – otkriva pevačica koja još nije odlučila da li će pre porođaja ili nakon što beba dođe na svet stati pred oltar sa svojim izabranikom.

- Ne opterećujem se venčanjem jer mislim da je najbitnije to što se volimo. Pretpostavljam da ćemo brak, kada do njega dođe, sklopiti u Australiji, ali živećemo na relaciji Beograd – Sidnej jer želim da Dušanovi i moji roditelji budu uključeni u odrastanje našeg čeda – ističe Tanja koja s osmehom ističe da se nada naslednika.

- Iskreno, volela bih da dobijem dečaka, dok Dušan potajno priželjkuje devojčicu. Naravno, još ne znamo kog je pola naša beba, ali jedva čekam četvrti, peti mesec kada ću saznati tu divnu vest – priznaje pevačica, koja se ne plaši da će trudnoća ugroziti njenu karijeru, jer planira da tokom drugog stanja snimi singl, a potom se pripremi za ulogu majke.

Moni Marković

makonda-tracker