50 godina karijere

Ostalo je samo još šest dana: Za koncert Nede Ukraden traži se karta više

0
Karata je, kako smo saznali iz izvora bliskih organizaciji, ostalo još jako malo, a naša pop diva se priprema za najveličanstveniji koncert u svom životu!
foto: Story
foto: Story

Osim ekipe koreografa, muzičara iz čitavog regiona, ali i scenskog izraza, Neda je okupila i vrhunski tim muzičara i scenskih izvođača, koji će sa njom nastupiti 19. maja u Sava Centru.

 

Ovih dana je na mukama šta odabrati iz bogatog muzičkog repertoara koji je godinama gradila i ostavila u amanet muzičkoj istoriji ovog dela sveta.

 

Podsećamo da su se frizure zvale po Nedi, da su se žene frizirale kao ona, a pesme "Vrati se s kišom", "Ne zovi me u ponoć", "Zašto tvoj telefon šuti",

 

Ne miriši zumbule" i brojne druge svojevremeno obarale rekorde u čitavom regionu Balkana i po tiražima i po rejtingu kod publike.

 

Ostaje da vidimo šta je Neda odabrala za svoj veliki jubilej - 50 godina na sceni, budući da je poslednjih godina kako sama kaže "apdejtovala" Nedu sa novim ritmovima i drugačijim tekstovima koji su joj u redove brojnih fanova doveli tinejdž publiku.

 

makonda-tracker