Hju Grant: Pilates u pravom društvu me podmlađuje

0
Tokom provoda sa oksfordskim studentima popularni britanski glumac Hju Grant razotkrio je svoj recept za eliksir mladosti

Kao nekadašnji stipendista prestižnog Oksfordskog univerziteta, filmska zvezda Hju Grant pozvan je na svečanu večeru povodom završetka školske godine. Nakon što je zaključio da mu je dosadno u društvu profesora i drugih zvanica ovog formalnog skupa, omiljeni britanski večiti dečak, odlučio je da skokne do obližnjeg paba i pridruži se spontano organizovanoj studentskoj žurci. Nakon što je kreditnom karticom bezuspešno pokušao da plati piće svima prisutnima, a zatim iskazao svoju veštinu baratanja bilijarskim takom, slavni glumac se raspričao sa diplomcima. Otkrivši im da nema nameru da dozvoli godinama da mu se ispreče na putu, Hju je priznao da ne bira sredstva u borbi protiv starenja, tako da se trenutno posvetio fizičkim vežbama u društvu lepih devojaka.

- Krenuo sam na pilates koji, pravo da vam kažem, čini da se osećam mlađe. U Londonu sam pronašao jedan klub u kojem vežbaju sve te zgodne mlade dame, a među njima je i jedan tužni omlitaveli matorac. Naravno, pogađate već da sam to ja. Međutim, nisam siguran da ovo daje prave rezultate. Pre neki dan sam pročitao novinski članak o sebi u kojem kažu kako se na meni vidi svaka od mojih četrdeset i devet godina, kao i da ostavljam utisak umornog čoveka, ali da sam i dalje veoma naočit. Naočit, zamislite! To me je potpuno slomilo... – izjavio je glumac uvek spreman da se sarkastično našali na sopstveni račun.

Vera Rakić

makonda-tracker