fanovi u ekstazi

Prošlo je 9 godina otkad je nismo videli na malim ekranima: Veliki povratak Dubravke Mijatović (FOTO)

1
Popularna glumica dugo nije glumila u serijama ili filmovima, a kada se pročulo da se vraća na male ekrane, svi njeni obožavaoci su sa radošću dočekali ovu vest
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Juče je bio 40. dan od početka snimanja serije "Nemanjići", a etno-muzej "Staro selo" u Sirogojnu izabran je kao mesto koje će uvesti u priču o porodici iz koje su ponikli prvi srpski kralj i prvi srpski prosvetitelj.

 

- Pronikli smo dobro u istorijsku epohu koju nam je zadao scenarista Gordan Mihić, dobili smo glumce koje smo hteli i zbog toga snimanje teče po planu. Ušli smo u srž porodice Nemanjića, odnosa Stefana Nemanje sa svojom suprugom Anom i trojicom sinova. Neke stvari u srpskoj srednjovekovnoj i sadašnjoj porodici su iste. Mihićevi likovi u ovoj seriji nemaju mitološke oreole - ispričao nam je reditelj serije Marko Marinković.

 

Glumac neprepoznatljiv: Do sada NEVIĐENE fotografije Vojina Ćetkovića o kojima će se pričati mesecima (FOTO)

foto: Kurir

Stefana Nemanju u seriji igra Mladen Nelević, Vojin Ćetković je Stefan Provenčani, Dragan Mićanović je Sveti Sava, a Nebojša Glogovac je Vukan, treći sin Velikog župana.

 

Kada je kvalitetan odnosu u pitanju, tračevi mu ne mogu ništa: Dubravka Mijatović iskreno o privatnom životu (FOTO)

 

Dubravka Mijatović je prva srpska glumica koja je ponela ulogu supruge Stefana Nemanje.

 

- Igram Anu, kao suprugu velikog župana, a kasnije i kao monahinju. Moja uloga je zahtevna, jer je istorijskih činjenica iz toga doba veoma malo, ali je u neku ruku to i dobro jer nam pruža slobodu da napravimo tu ženu onako kako mi mislimo da bi trebalo da izgleda - otkriva za "Blic" Dubravka Mijatović.

makonda-tracker