zaljubljena

Naša najuspešnija manekenka našla SRODNU DUŠU: Ivana Stanković staje na ludi kamen (FOTO)

0
Posle 20 godina šetnje po svetskim modnim pistama, povukla se i počela da živi miran porodičan život. Sada je kraj čoveka za koga kaže da je ljubav njenog života, a Ivana mašta da obuče venčanicu.
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Manekenka Ivana Stanković uskoro staje na ludi kamen. Naime, Ivana, koja je jedno je od najpoznatijih lica sa svetske modne piste, a radila je sa najvećim dizajnerima današnjice, posle duge i veoma uspešne karijere povukla se iz sveta mode i, kako kaže, penzionisala se.

 

Vratila se u Beograd i - zaljubila. Kako saznajemo, Ivana bi uskoro mogla da obuče i venčanicu.

 

Bilo je sigurno mnogo muškaraca koji su pokušavali da privuku vašu pažnju. Kako vas je partner osvojio?

 

 - On je jako poseban. On je ljubav mog života", rekla je Ivana.

 

Ivana Stanković preživljava najteže trenutke u životu

 

A kako teku penzionerski dani?

 

 - Lepo. Ispunjeni ljubavlju, srećom, nekim stvarima za koje nisam imala vremena. Živela sam život u koferu, ali bio je to život o kome sam sanjala. Ja i sada putujem mnogo, ali turistički, tako da i u tome uživam. Ali, mnogo mi znači to što i dalje imam ponude iz inostranstva za razna snimanja, editorijale... mnogo mi znači jer znam da ako poželim mogu da se vratim poslu", izjavila je ona.

 

Ivana Stanković: Čarobna oaza za evociranje uspomena

 

Zašto ste odlučili da nestanete?

 

 - Najpre sam radila jedna TV format koji je bio baš uspešan, već tada sam punila skoro 20 godina karijere i došlo je vreme za penziju. Imam ponude sa svih strana, ali druge stvari su mi prioriteti, a to su porodica i prijatelji. Jer ja od 16. godine živim svoj san i sada je sve rešeno: odmaram se", rekla je Stankovićeva.

 

 

foto: Damir Dervišagić

 

makonda-tracker