Halid Bešlić gost na koncertu Željka Joksimovića

0
Trenutno najpopularniji pevač na našim prostorima Željko Joksimović, održaće u subotu veliku solistički koncert u Sarajevu na stadionu Koševo.

Iako nije želeo da govori o gostima koji će se pored njega pojaviti na sceni u Sarajevu, Željku će na bini dodatnu podršku pružiti Halid Bešlić, Hari Varešanović i Jelena Tomašević. Joksimovićeve obožavaoce nije iznenadila vest da će gost na njegovom koncertu biti i Bešlić, jer je Željko komponovao muziku za njegovu numeru Miljacka. Bosanski mediji prenose da će Željko pratiti Halida na harmonici dok bude izvodio ovu pesmu. I Harija Varešanovića vezuje saradnja sa Joksimovićem pošto mu je poznati kompozitor napisao pesmu Lejla sa kojom je Bosna i Hercegovina osvojila treće mesto na Eurosongu 2006. godine. Jelena Tomašević, iza čije karijere stoji Željkov muzički studio Minacord, obradovaće publiku na Koševu hitovima kao što su Košava i Oro.

Veliku zainteresovanost za Joksimovićev koncert u Sarajevu beleže i biletarnice, pa je već sigurno da sve one koji u subotu veče budu bili na Koševu očekuje pravi muzički spektakl.

Danilo Mašojević

makonda-tracker