Saznajte!

Dame širom Balkana menjaju svoje planove: Gde će tačno Emre Caltili odmarati u Srbiji?

0
Turski glumac Emre Caltili, koji u popularnoj seriji "Elif" tumači lik Umita, ovoga leta planira da svoj odmor provede u Srbiji sa kolegama iz pomenute serije. Pre zasluženog odmora, lepotan već sledeći mesec biće se u Beogradu!
foto: Promo
foto: Promo

Turski popularni glumac Emre Caltili osvojio je sve simpatije žena, kako kod nas tako i širom Balkana. Emre ovoga leta planira da svoj odmor provede u Srbiji sa kolegama iz serije "Elif", ali pre zasluženog odmora Emre već sledeći mesec naćiće se u Beogradu.

foto: Promo

Kako kaže, serija mu je otvorila mnoga poslovna vrata na Balkanu i ako u Turskoj važi za omiljenog glumca koji ima i lično svoj zabavni kulinarski šou na televiziji gde su mu gosti najveće zvezde turske javne scene, raduje se poslovnoj saradnji kod nas.

 

Srbija iz perspektive Bali bega: Evo kako je turski glumac zaista video našu zemlju (FOTO, VIDEO)

 

Ovaj markatni glumac naćiće se u zagrljaju pevačice Aysele, ali samo za potrebe snimanje novog spota koji će biti urađen u Beogradu.

foto: Promo

On ističe da se raduje dolasku u Srbiju i nada se da će on i prelepa pevačica uspeti da prikažu i najlepše delove Beograda. Koliko su turske serije popularne u Srbiji očito da su turski glumci i sami oduševljeni Srbijom, jer naša zemlja zaista poseduje lepotu koja osvaja turske glumce.

foto: Promo

 

makonda-tracker