bravo!

Pokušavam da se pomirim sa starenjem: Upoznajte 3 glavne stvari zbog kojih je Džulija Roberts i u 5. deceniji jedna od najlepših žena na svetu (FOTO)

0
Njena izdanja su glamurozna a ujedno i jednostavna. Uspešno se bori s godinama i daje dobar primer mlađim koleginicama...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Razlog je i više nego jasan: čaroban osmeh, prelepa kosa, i neverovatan karakter. Otkrivamo što se krije iza njenog mladolikog izgleda..

 

 

A post shared by Julia Roberts ???? (@juliafroberts) on

 

1. Ne boji se uglenih hidrata


Džulija Roberts je još 2012. otkrila da ne može biti na dijetama koje traže da se iz ishrane izbace ugljeni hidrati jer ne može da se odrekne hleba. Uz pomoć nutricionistice Džulija je odlučila da uravnoteži svoju ishranu.

 

Džulija Roberts šokirala organizatore Kanskog festivala: Modni poduhvat koji će ući u istoriju (FOTO)


Za doručak obično pojede pahuljice, sezonsko voće i jogurt ili šargarepu i mafin s bananom. Za ručak pečenu palentu s artičokama ili pitu punjenu spanaćem, a uveče uživa u ribi s prženim đumbirom, kinojom i kineskim povrćem. Obožava avokado koji kombinuje uz doručak ili večeru.

Za desert obavezno pojede kolač.  

Zato što se nikad nisam susrela s kolačem koji mi se nije svidio'', rekla je još 2008. godine lepa glumica.

 

Zgodna žena je u privatnim trenucima prava domaćica kojavodi brigu o svojoj deci. Brine se da svoje zdrave navike koje je stekla kroz godine prenese na svoju decu. ''Kao što uvijek kažem svojoj deci, morate jesti dobre stvari kako bi dobili dobre stvari. Volimo tu filozofiju'', otkrila je Džulija.

 

A post shared by Julia Roberts (@juliafroberts) on

 

2. Trenira četiri puta nedeljno po sat vremena


Glumica trenira jogu kako bi bila u odličnoj fizičkoj kondiciji. Takođe voli i pliometrijski trening, pilates i vežbanje u vodi. ''Ne volim vežbati, ali zato volim onaj osećaj nakon treninga'', rekla je Džulija.

 

Nastavak teksta pogledajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker