Ekskluzivno: Video-snimak sa jahte Sandre Meljničenko

5
Bivša modelsica Sandra Meljničenko i njen suprug, ruski milijarder Andrej Meljničenko, otvorili su prvi put vrata svoje jahte za kameru jedne medijske kuće.
Foto: privatna arhiva
Foto: privatna arhiva

Njih dvoje odlučili su da ekskluzivni snimak unutrašnjosti plovila zvanog A, povere sajtu WSJ.com, koji je u stvari Internet prezentacija velikog dnevnog lista The Wall Street Journal, sa sedištem u Njujorku, koji ima i svoja azijska i evropska izdanja. Snimak je postavljen pre nešto više od mesec dana, a nastao je prilikom nedavnog odmora Meljničenkovih na Barbadosu.

U sastavu jahte A nalaze se veliki apartmani, 6 luksuznih kabina rezervisanih za 14 gostiju, kao i sobe za 42 člana posade, a bazen koji je dizajnirao Filip Stark s potpisom nemačke kompanije Blohm and Voss, prekriven je staklenim krovom. Na palubi je i hangar za helikopter kao i nekoliko brzih brodova dugačkih 30 stopa. Moćna morska neman Sandre i Andreja Meljničenka teška je gotovo 6 tona, može da pređe 27 milja na sat i dugačka je 400 stopa, odnosno za 23 stope duža je od jahte Pelorus Andrejevog zemljaka i vlasnika FK Čelzi, Romana Abramoviča.

Inače, prve fotografije sa jahte Meljničenkovih, pre tri meseca objavio je upravo magazin Story, u sklopu reportaže o boravku pop zvezde Nine Badrić, na odmoru sa Sandrom i Andrejem.

 

Nikola Rumenić

POgledajte kako izgleda unutrašnjost jahte Meljničenkovih:

 

http://www.luxury-insider.com/Current_Affairs/post/2010/04/20/A-Guided-Tour-Round-Melnichenkos-24300M-Megayacht.aspx

makonda-tracker