IZNENAĐENJE

I u najvećoj ljubavnoj strasti oni su mislili na NOVAC: Ovo su najluđi predbračni ugovori poznatih zvezda (FOTO)

0
Mnoge poznate zvezde pre nego što su stale na ludi kamen, želele su da se ipak obezbede i napravile su veoma čudne predbračne ugovore.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Čini se da se stvari u Holivudu odvijaju neverovatnom brzinom – parovi se sastaju, raskidaju i veoma lako je izgubiti pojam o tome ko je sa kim. Venčava se i razvodi kao „na traci“, a sočnim tračevima koji tada isplivavaju na površinu retko ko može da odoli. Predstavljamo vam neke od najluđih predbračnih ugovora koje je holivudska scena ikada videla.

 

Bijonse i Džej Zi

 

I Džej Zi i Bijonse zarađuju dosta novca, zato i ne čudi što su potpisali predbračni ugovor. Bijonse dobija 5 miliona dolara za svako dete koje rodi, a ukoliko se razvedu, dobiće milion za svaku godinu braka.

 

foto: Profimedia

 

Dženifer Lopez i Ben Aflek

 

Sećate se kada su Dženifer Lopez i Ben Aflek umalo stali na ludi kamen? Dženifer je rekla da ju je Ben slomio kada je otkazao venčanje. Izgleda nije hteo da potpiše predbračni ugovor koji je imao klauzulu u kojoj se zabranjuje neverstvo. Dženifer bi dobila polovinu njegove zarade ukoliko bi je Ben prevario. Prema nekim izvorima, Ben je zahtevao da od Dženifer dobije 5 miliona dolara samo zato što se ženi njom, a čak je i želeo da se u predbračni ugovor stavi klauzula po kojoj moraju da imaju seks četiri puta nedeljno

 

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger potpisuju predbračni ugovor?

 

Britni Spirs i Kevin Federlajn

 

Sećate li se vremena kada su Britni Spirs i Kevin Federlajn bili par? Britni je uslovila Kevina da potpiše predbračni ugovor u kojem se tražilo da svaki poklon preko sedam hiljada dolara ima i legalni dokument u kojem se tačno zna njegovo vlasništvo.

 

foto: Profimedia

Nastavak na sledećoj strani...

 

 

makonda-tracker