holivudski tračevi

Da li je ovo stvarno KRAJ ljubavi Kim i Kanjea? Zbog samo jedne greške najpoznatija starleta može da ostane bez supruga (FOTO)

0
Rijaliti zvezda Kim Kardašijan nedavno je privukla neverovatnu pažnju kada su u javnost isplivale njene fotografije s plaže u Meksiku na kojima se vidi celulit, a baš zbog tih fotki nastala je još jkedna svađa sa njenim suprugom...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Sporne 'fotke' naljutile su i njenog supruga Kanjea Vesta koji, kako je naveo neimenovan izvor, tvrdi da se na taj način prilično osramotila.

 

Pretvorio ju je u modnu ikonu, a zbog slika s odmora u Meksiku Kim sada izgleda jeftino" navodi izvor. Kako je naglasak do sada stavljala na svoju pozamašnu pozadinu i ne čudi što su njeni fanovi bili zbog toga razočarani.

Lukav modni izbor Kim Kardašijan: Majica u kojoj struk izgleda čak 3 PUTA TANjE (i figura dobija oblik peščanog sata) 

 


Iako je kasnije objavljenim fotografijama pokušala dokazati da ipak ima savršeno telo, nije uspela zadržati pratioce na društvenim mrežama. Tačnije, izgubila ih je oko 100.000.

 

Kanje je ljut na Kortni jer ju je namerno slikala. Njena 'rupičasta' guza naškodila je njenom brendu" dodaje izvor. Ipak, čini se se da cela ova hajka nije preterano iznervirala starletu.

foto: Instagram/printscreen

 

Bez trunke fotošopa: Kim Kardašijan u izdanju koje niste imali prilike do sad da vidite! (FOTO)

 

Ja samo sedim na plaži sa svojim seksi telom", napisala je na društvenim mrežama

 

makonda-tracker