proslava 14 godina postojanja

Najlepše želje stigle na adresu redakcije: Ovako su poznati čestitali rođendan Kuriru!

0
Dnevni list Kurir danas proslavlja 14 godina postojanja, a ovim povodom na njihovu adresu stigle su mnogobrojne čestitke političara, sportista, estradnih ličnosti...
foto: Instagram
foto: Instagram

Za ovo vreme dnevni list Kurir uspeo je da postane najuticajniji list na Balkanu i medij uz koji najveći broj građana započinje dan. Povodom proslave 14 rođendana, Kuriru se obratio veliki broj poznatih ličnosti, koje su uputile svoje najlepše i najiskrenije čestitke.

 

- Kurir se u mojoj kući čita već 14 godina. Bili ste uz mene u mojim najvećim životnim i profesionalnim usponima, ali i padovima. Često umete da budete kritični, pa ste mnogo puta bili oštri i prema meni. Ipak, nikad zlonamerni i to je ono što cenim, rekla je Svetlana Ceca Ražnatović povodom 14. rođendana dnenog lista Kurir. Sa vama sam se informisala, slatko smejala, nekad i plakala. Ono što posebno poštujem je to što ste uvek umeli da oslušnete puls čitalaca, što ste svojim akcijama pomogli mnogim unesrećenima i menjali ovo društvo nabolje. Zato sam s ponosom učestvovala u vašoj akciji „Stop nasilju“.Želim vam da zadržite oštrinu, objektivnost i otvorenost prema svima i da zajedno slavimo još mnogo godina" - rekla je Ceca.

 

- Srećan vam rođendan, budite i dalje takvi kao što ste bili do sada - najrealnije novine. Sviđa mi se što u Kuriru ta "žuta boja" ne provejava mnogo, zato sa vama i komuniciram najviše - poručio je Aca Lukas.

 

- Najtiražnijem srpskom dnevnom listu od srca čestitam 14 uspešnih godina sa željom da i vi kao i ja proslavite zlatni jubilej - 50 godina rada - rekla je Neda Ukraden.

 

- Brzi, tačni, ljubazni! Zahvalna na velikoj podršci u razvoju moje karijere. Srećan vam rođendan - poručila je Milica Pavlović.

 

- Dug put ste prešli, brojne izazove preživeli, mnoge kampanje uspešno proveli i uvek bili u samom vrhu najuspešnijih. Neka tako ostane i u godinama koje dolaze! Od srca Vam čestitam rođendan i želim još puno lepih priča i visokih tiraža. Želim vam da još dugo godina vaša profesionalnost, objektivnost i aktuelnost bude putokaz svima koji žele da znaju. Ostanite svoji! Srećan rođendan! - od srca je poručio Saša Matić.

 

- Kompletnom vrednom timu Kurira Srećan Rođendan želi grupa Van Gogh... Doživeti 100-tu i ne zaboravite da je izgubljeno samo ono čega se odreknete, keep on Rocking & Rolling - poručili su Zvonimir Đukić Đule i momci iz Van Goga.

 

- Dragi moji, želim vam srećan rođendan! Da i dalje važite za odličan izbor kada je u pitanju informisanje naših ljudi širom sveta. Neka vam svaki radni dan bude ispunjen dobrom energijom, eksluzivnim pričama i pravim informacijama. Čast je sarađivati s vama! Želim vam još puno uspeha, da dugo trajete, da budete prvi na listama čitanosti, a da za početak lepo proslavite ovaj rođendan - poželela je Milica Todorović.

 

- Srećan vam rođendan! Gurajte, borite se, jurite, žurite i pazite šta pišete - poručila je Marija Šerifović kroz osmeh.

makonda-tracker